2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10076 بازدید | 1106 پست

کثافت اشغال حالم ازت بهم میخوزه گه منم نیستی بابای من تورو ادم کرد تو ی ادم بی عرضه ی ب دزد نخوری بلدنیسی ی بباسشویی خراب میشه  ببینی چشه باید بابام یا بابات بیاد فرق اتبردست و چارسو رونمیدونب مثلا مردی خیر سزت فقط مث خلله زنکا میای خونه رو هی جاروبرقی میکنه توهمه چس فصولی میکنی کلش بمیری لزت مانفرم لزتو مادرپدر رومخ کثافتت

هیچکیک نداری همیشه ب با سن من چسبیدی هی میگی تتهام جایی مییزی زور بیا هیچکی ادم خسایت نمیکنه حالا برمیگزدی ی من میگی همه تورومیشناسن ب من میگی جت ده

جن ده ننه خرابتع اون جادوگر عجوزه 

ب من میگی رو تخت تو دخترمیگیرم اخه کی توروادم حساب میکنه

حالم ازتوقیافه داغونت ب هم میخوره چوبون

چون میدونی ا من خیلب پایین تری مث سگ میسوزی

متم خوشحالم ک مث سگ تحقیرت میکنم

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو زاریم  من چقد ذهنم کنده آخه    

دور از جون/

خب حالا چی فهمیدی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کثافت اشغال حالم ازت بهم میخوزه گه منم نیستی بابای من تورو ادم کرد تو ی ادم بی عرضه ی ب دزد نخوری بل ...

چقد دلت پره😐

تعطیل🚫                                                                                 
انقو دلم پربود نفهمیدم چی تایپ کردم مرسی اسی خالی شدم😂

فدای تو ک/

خوشمان عامد/

باشع ازین خالی شدنا  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مامان ببخشید ناراحتت کردم من نوکرتم هستم اصلا من غلط بکنم تو روت وایسم  خاک زیر پاتم مامان، نو ...

برو بش بگو الان/

نمدونم چرا تا نوک زبونم میاد ولی نمیتونم بش بگم :/

بنویس تو ی برگع/

ینی چی اشتباه بود..این حرفا چیع میزنی خدایی..پاکش کن تاپیکتو...لطفا...پاکش کن ریحان جان/ بمون پیشمو ...

الهی قربونت برم چقدر تو خوش قلبی♥️😍

برمیگردم انشاالله 

منم یکی عین خودت عصبی و اخلاق سگی وقتی جوگیر میشم هیچی جلو دارم نیست😂

الهی قربونت برم چقدر تو خوش قلبی♥️😍 برمیگردم انشاالله  منم یکی عین خودت عصبی و اخلاق سگی وقت ...

خدانکنع.محبت از خودتع جون دل/

خب حالا بپااک اون تاپیکتو....خواهش کردما..بپاکش دیگ.عصبی شدی از من بدتر/

اروم میشی باز میای/

بپاک میگم/

الان 👍

عافرین/

ما ک نداریم/

شما استفادع کن/