2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بر سایر زخم خورده های بورس😐😐😐

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
شما فقط بگو اوضاع کی قراره درست شه ؟

#بازار

دوستان در حال حاضر بازار به انتهای روند نزولی خودش نزدیک شده است. هم می تواند از همین محدوده ها شروع به رشد کند و هم اینکه باز هم کمی پایینتر بیاید و سپس از آنجا رشد کند. اما آن چیزی که مهم است این است که دیگر فروش در چنین محدوده هایی که سهام خیلی افت کرده اند منطقی نمی باشد و بهتر است که همچنان سهامداری کنید.

بر طبق روال هر ساله بورس ایران چند ماه اول سال را بهتر عمل می کند و بیشتر صعودی خواهد بود تا نزولی، و همچنین بعد از 8 ماه نزول و سقوط شدید بازار و نزدیک شدن به ایام انتخابات، میتوان گفت که زمینه جهت یک صعود در بازار دارد فراهم می شود. پس بهتر است که با سهامداری طی این دو سه ماه پیش روی در سال 1400، انشاالله بتوانیم بهترین استفاده را از این موج صعودی پنجم ببریم و ضررها تا حدود زیادی جبران شوند.

البته باید این نکته را هم مد نظر قرار داد که شاید دیگر صعودها مثل سال 1399 نباشد و شاخص تا 1600000 و یا کمی بالاتر رشد کند و سپس دومرتبه بازار وارد یک رکود شدید یکی دو ساله شود. بنابراین زمانیکه شاخص وارد محدوده 1600000 واحد شد دیگر باید خیلی محتاط بود و چنانچه بورس وارد اصلاح شدید شد باید همه سهام را در آنجا با هر ضرر و زیان و یا سودی که بودید بفروشید و سپس صبر کنید تا شاخص کل خوب افت کند و بعد دومرتبه در کف با بخشی از سرمایه جهت خرید و فروش نوسانی ورود کنید.

دی تکنیکال پیلیز

#دی جای رشد زیادی رو دار و فقط باید صبور بود. اما در حال حاضر مدیریت بانک دی ضعیف دارد عمل می کند و چاره ای جز صبوری نیست. سهم از نظر بنیادی جزو بهترین های سهام بانکی است.

البته در موقعیت فعلی که هنوز تکلیف سهم مشخص نشده توصیه به خرید جدید نمی کنم.

من شپناا و اخابر دارم میشه بگید امیدی ب بازگشت شون هست یا نه

شپنا# که اوضاعش خوبه و رشد میکنه طی همین چند ماهه

اخابر# هم خیلی افت کرده و انشاالله با کمی بیشتر صبوری حرکتهای مثبتی را از سهم شاهد خواهیم بود.