2777
2789
عزیزم من اکثر اوقات کاشت میزنم  ترمیمم نمیکنم  مثلا یک ماه کاشته یه ده یا پانزده روز گاش ...

ارهههههه خیلی ژلیش دوست دارم ولی نمیدونم خودش میوفته یا بعدا خودم باید برم برش دارم؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهههههه خیلی ژلیش دوست دارم ولی نمیدونم خودش میوفته یا بعدا خودم باید برم برش دارم؟

ژلیش نمیفته 

باید با سوهان برقی بکنیش

ولی خودش رشد میکنه ممکنه کنده بشه و لب پر بشه تو کار خونه 

ا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  
نگین میزارن رو ناخن، 

موقع کاشت یا ژلیش هس بعضیا میذارن اونو. میگی؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ژلیش نمیفته  باید با سوهان برقی بکنیش ولی خودش رشد میکنه ممکنه کنده بشه و لب پر بشه تو کار خو ...

نه کاشت نه ژلیش هیچکدوم نمیوفته؟؟ چیزی هست اینطوری باشه ولی پاک کردنشم مث اینا انقد سخت نباشه؟؟

بله طراحی میکنن بعد میزارن

اهان اون میشه ژلیش یا کاشت