2777
2789
عنوان

زنعموی همسرم چشمش دنبال شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3927 بازدید | 135 پست
من میگم تو خفا هم نگوو بعدش جری تر میشه چون مدرکی که نداری الان شاید یکم بترسه تو بفهمی بعدش دیگه وا ...

میگه شوهرم پیاماشو نگه داشته ،مدرکه دیگه 

باید بگه بهش حرفام با مدرکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل زن عمو شوهر منه فقط اون میخواست دخترش قالب کنه نتونست الان با من دارتش

نه این خود خودشو میخواد قالب کنه ، اونموقع یه بچه داشت  از شوهرمن نا امید شد دومی رو هم آورد . من بدبخت میدونستم شوهرم انقدر هواخواه داره زنش نمیشدم .   ازون ور هم دخترعمه اش عاشقش بوده ...ولی اون خدایی نجیبه الان بچه هم داره و سرش تو زندگی خودشه تا حالا ندیدم به شوهرم نگاه مستقیم کنه 

من به همسرم گفتم زنعموت بره خدا خداکنه منو جایی نبینه وگرنه میدونم چجوری حقشو بذارم کف دستش اونم گفت ...

همستون ترس از آبرو و قضاوت شدن رو دارن هرچی نباشه بالاخره یه طرف قضیه همسرتونه،

خدایا هزار بار شکرت
میگه شوهرم پیاماشو نگه داشته ،مدرکه دیگه  باید بگه بهش حرفام با مدرکه

خو اونا که چیزی ثابت نمیکنه دوستمون بالاتر گفت الان شاید بترسه وقتی بفهمه پردهها درافتاده دیگه علنا میره تو کار شوشو :)))

البته منکه میگم اسی اصلا حساس نشه یه رابطه زودگذر عاطفی بوده

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
من به همسرم گفتم زنعموت بره خدا خداکنه منو جایی نبینه وگرنه میدونم چجوری حقشو بذارم کف دستش اونم گفت ...

خانم  کار شما خیلی زشته چون اگه تو جمع برخورد کنید اول از همه آبروی همسرتون میره ودر نهایت برای خود شما هم بد میشه چون به همسرت ثابت میکنی که آدم قابل اعتمادی نیستی و هیچ مشکلی رو بهت نمیگه 

نه این خود خودشو میخواد قالب کنه ، اونموقع یه بچه داشت  از شوهرمن نا امید شد دومی رو هم آورد . ...

از من به تو نصیحت با شوهرت هم اتمام حجت کن بگو محل سگ بهش نده به خودش هم برو بگو یه بار دیگه دور و بر شوهر من بپیچی من میدونم با تو همین جور برگرد بهش بگو بزار تکلیف خودش رو بفهمه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
دلم  برات تنگ شده چرا جواب نمیدی از وقتی زن گرفتی بی معرفت شدی خوبه حالا نامزدی عروسی بکنی چی م ...

حتما از پيامش اسكرين شات بگير و داشته باش

به مادرشوهرتم جريان رو بگو

معني نميده كه زنيكه جلف

به شوهرت بگو اگ راست میگی وقتی بهت پیام داد گوشیو بده دستت خودت جوابش بدی 

این کارو کرد همسرم ولی من تو اون لحظه چون عصبانی بودم کاری انجام ندادم که بعدا پشیمون نشم 

واقعا ادم تعجب میکنه از کامنتا

عزیزم!!! اصلااا این پیام های اون خانم هرزه عادی نیست

به نظر من حتما حتما به مادر همسرت و پدرش پیامارو نشون بده و بگو بهشون که داره چه غلطی میکنه

البته اگه اونا ادمای منطقی هستن و میدونی پشتتن

اگه نه خودت با گوشی شوهرت زنگ بزن بهش بگو یه بار دیگه پیام بدی یا زنگ بزنی تمام پیاماتو برای شوهرت میفرستم ابروتو میبرم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

آبروی کسی رو نبرید این وسط اون خانم الکی وابسته نشده شوهرتون نباید کاسه داغ تر از آش میشده و زیادی محبت میکرده به یه زن متاهل که الان اینطور میشده 

این همه هم جلوش نگید بهت مطمئنم!

تویه کرونا هم لطفا بشینید تویه خونه بیرون خبری نیست باعث افزایش آلودگی نشید 

اگر هم رفتید خونه کسی احتمال خیلیییی کمی هست همزمان با هم اونجا باشید میتونید هماهنگ کنید بعد از اونا تشریف ببرید

دیدار حضوری که الان به صفر رسیده بعد از کرونا هم دست خودتونه کجا برید کجا نرید یه موبایل میمونه که اونم الان همه گوشی ها گزینه بلاک دارن شمارش رو مسدود کن بعدها هم اگه پرسید بگید گوشی خرابه اینطور کلا رابطه قطع میشه شوهرتون هم اگه بعدها تویه مهمونی با هم روبه رو شدن بگید عادی و سنگین رفتار کنه همه چی یادشون میره پبام های یه زن متاهل رو هم پاک کنه!

کرونا# در خانه بمانیم

کرونا در خانه بمانیم روانشناس و مشاور تحصیلی
یعنی شوهر شما حکم مجسمه رو داره و اون خانم بهش نزدیک یا ازش دور میشه ؟!  منطقی فکر کن دوست من ...

با شماره های متفاوت زنگ میزنه اخرین بار از گوشی خواهرش زنگ زده بود به بهانه ی یه کاری ولی الان چند ماهی میشه که ندیدم زنگ بزنه