هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه دوست اهوازی داشتم سیندرلا،البته عرب اهواز بود،سفید چشمای عسلی مو خرمایی،زیبا بود،اونم میگفت من تا بلوغ سبزه و پف پفی بودم .
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
خودمم عزیزممممم من الهامم اون یکی اکانتم ترکید نتونستم یه مدت بیام
ای جانم خوبه که برگشتی
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه دوست اهوازی داشتم سیندرلا،البته عرب اهواز بود،سفید چشمای عسلی مو خرمایی،زیبا بود،اونم میگفت من تا ...
من هنوزم از خواب بیدار میشم پف نمیکنم هر کی میبینه میگه مگه میشه تو چرا پف نمیکنی خیلی عجیبم 😁
اووووو ولی من پف میکنم تازه که عمل کرده بودم خیلی ورم بودم هی میتالیدم خواهرم گفت قربونت برم تو همین ...
😂😂😂
حالا من بور بودم یکم سبزه شدم البته نسبت به بقیه هنوز سفیدم😂😂
عجبا مهم خوشگلیه که حفظ شده
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است