2777
2789
عنوان

غیر از خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 66 پست
آشپز خونه و پذیرایی رو تمیز کردم کامل  تا تصمیم گرفتم اتتقارو تمیز کنم ،موهامو رنگ کنم ،ابروها ...

مبارکه عزیزم به سلامتی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

آشپز خونه و پذیرایی رو تمیز کردم کامل  تا تصمیم گرفتم اتتقارو تمیز کنم ،موهامو رنگ کنم ،ابروها ...

نه   ماه  حال   کن که بعدش   .....

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خونه تکونیم تمام شده سبزهام خوشکل شده دوشنبه تولددخترم بایدبرم اصلاح موهامم رنگ کنم هفت سین بچینم تمام😑😑😑

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

موهامو کوتاهو رنگ کردم لیزرمو هرماه میرم فر توکارمو نصب کردم چند تا ظرف سیلور دیدم اونارم میخوام بخرم لباسمم بعداز عید میخرم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من که موهامو رنگ نمیکنم کلا ابروهامم بر نمیدارم فقط رو ناخنام کار میکنم اونم کاشت و ژلیش و اینا نه ...

من مرتب میرم.....دیگه ریشه هاش ضعیف شده.....نه درد نداشت.....فقط دفعه اول یه کم درد داره 

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
مبارکت باشه گلم... منم رفتم سایه ابرو با بن مژه زدم... این هفتم کاشت ابرو..ناخن دارم... لبامم ژل ...

عالی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

چه خوب

مبارکه......پس اصلاح ابرو چی؟؟؟؟؟    

ممنون

کرونا اومده آرایشگاه نمیرم

خودم صورتمو با بند انداز بر میدارم البته این ماه شمع خریدم که وکس کنم

ابرو هم کادر گرفتم قبلا هر چی بیرونه کادر باشه بر میدارم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙