2777
2789
عنوان

همش تو فکر اون کاربرم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بیچاره شوهرش ....نمونه ی این مورد و من دیدم که با برادر شوهرش بود طرف .لو رفتن و شوهره طلاقش د ...

ما هم ی دوستی داریم زنداییه با خاهرزاده شوهره ساخت پاخت کردن و رابطه داشتن لو رفتن جداشدن و ی مدت با اون پسره  باهم بودن ولی ب بعد زنداییه مونده تو خلاف و پسره ازدواج کرده

متاسفانه نمیذارن که تاپیکو تعطیل میکنن 

آخه من نمیفهمم با نگفتن و تعریف نکردن مشکلات که آدما با شخصیت و باتربیت نمیشن که 

منم به فکر دختریم که تاپیک زده بود باردار و یبار رابطه داشت 

همه جوری بهش بدوبیراه گفتن...

تاپیکم تعطیل شد 

انسان گناهکار 

همه آدما گناهکارن بنظرم نباید دیگران رو به خاطر اشتباهاتشون سرزش کرد اگر پشیمونن خودشون  

خدایا دوست دارم
ینی چی باید جلو نفس بگیری دیگه هر کی از راه برسه خودشو باز کنه بگه خلا داشتم نشد ک

خب آره دیگه باید درمان کنه خودش رو

اما حرف من اینه تا جای کسی نبودین قضاوت و سرزنش ممنوع

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
ما هم ی دوستی داریم زنداییه با خاهرزاده شوهره ساخت پاخت کردن و رابطه داشتن لو رفتن جداشدن و ی مدت با ...

خیلی چندشن این آدما 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

والا زياد شده

يكي از آشنايان هست كه به واسطه ي همسايه بودن ميشناسيمشون , دخترش طلاق گرفت توي عقد چون شوهرش با زن شوهردار قرار گذاشته بوده توي كافي شاپ 

بعد ميره سر ميزه و به شوهرش ميگه همه چيز تمومه و طلاق ميگيرند 

و اون زن هم از شوهرش طلاق گرفته و با شوهر اون ازدواج كرده

تازه چند سال بوده اون زنه نميگذاشته بچه بياره

اين نمونه اي از خيانت بود كه به چشم ديدم توي اطراف

يكي ديگه هم بود كه يكي از فاميل هامون تحصيل كرده بودند و بچه داشتند . وقتي رفتند خارج زنش اونجا با يكي ديگه ريخت روهم وطلاق گرفتند و با اون مرده ازدواج كرده .

ینی چی باید جلو نفس بگیری دیگه هر کی از راه برسه خودشو باز کنه بگه خلا داشتم نشد ک

منم میگم انسان خیلی جاها باید جلوی نفسشو بگیره مگر هرکس شوهرش محبت زبانی بلد نبود باید خیانت کنه من گاهی شده از تیپ و شخصیت کسی خوشم بیاد ولی سریع خودم رو شماتت میکنم حتی نمیزارم تو فکرم نشخوار بشه اونوقت چرا بعضیا انگار افسارگسیخته میشن

والا زياد شده يكي از آشنايان هست كه به واسطه ي همسايه بودن ميشناسيمشون , دخترش طلاق گرفت توي عقد ...

وحشتناکه ولی خوب منم دیدم خیلی واقعا زیاد شده

بخوام تعریف کنم مغز همه سوت میکشه

ولی داشتیم خانمی که با برادر شوهرش نزدیک 14 سال خیانت میکرده به شوهرش

جهان سوم کشور نیست شخص است

یکی از همکارای داداشم‌ خواهرزاده خانمش باشوهر خاله ش دوست شد وزندگی خاله روخراب کرد الانم‌خواهرزاده ش باشوهره ازدواج کرد وجالبه که  الانم‌به خاله ش پز میده که شوهرت منودوس داشت 😶

☹☹

عجب روزگاریه خدایا ...من اصلا کاری به دین و ایمان ندارم میگم شخصیت انسانی چی میشه ؟عزت نفس ؟والله ببخشید حیواناتم اینجور نیستن 

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه