2777
2789
عنوان

شل شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 23 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم گفتم شاید عوارض سزارین باشه

نه بابا فرقی نداره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره شیر خشک یا محلی بده  من زندایی برای 35 سال پیش باردار شد جفت بچه هاشو شیر نداد می‌گفته فرم ...

اخه مامانم از الان داره میگه باید بدی هم برا خودت خوبه هم بچه

اگ ندی سرطان سینه میگیری😢

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
شیر محلی مگه سنگین نیست؟

بده نمیسازه بچه اسهال میشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بهترین راه واسه شلی سینه تزریق چربی و پروتز سینه است 

که به نظر من باز پروتز سینه خیلی بهتره چون فرم سینه قشنگ تر میشه 

دکتر ناهید نفیسی رو هم میشناسم که کارشون عالیه برای جراحی 

بهترین راه واسه شلی سینه تزریق چربی و پروتز سینه است  که به نظر من باز پروتز سینه خیلی بهتره چ ...

من یه سری پروتز دیدم شبیه گنبد شده خیلی زشته میترسم بد بشه وپشیمون بشم هزینه اش هم خیلی بالاست ولی با این سینه هم نمیتونم کناربیام