zohimami مدیر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 57 عنوان شل شدن سینه | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 23 پست کسی هست بعد ازشیردهی سینه هاش شل شده باشه؟چجوری درست میشه؟؟من با اینکه بچه دومم را دارم شیر میدم باز با وجود شیر سینه هام شل شل شدن،،تورا خدا اگه چیزی بلدید بهم بگید 1399/12/24 | 00:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری9914 عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 3997 آره شیر خشک یا محلی بده من زندایی برای 35 سال پیش باردار شد جفت بچه هاشو شیر نداد میگفته فرم ... شیر محلی مگه سنگین نیست؟
aram_maman عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 30071 نمیدونم گفتم شاید عوارض سزارین باشه نه بابا فرقی نداره 😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25623 آره شیر خشک یا محلی بده من زندایی برای 35 سال پیش باردار شد جفت بچه هاشو شیر نداد میگفته فرم ... اخه مامانم از الان داره میگه باید بدی هم برا خودت خوبه هم بچهاگ ندی سرطان سینه میگیری😢 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25623 شیر محلی مگه سنگین نیست؟ بده نمیسازه بچه اسهال میشه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
zohimami مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 57 میگن باید چربی تزریق کنی که لاغر لاغرم،ندارم چربی
shikakhanoom عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 582 بهترین راه واسه شلی سینه تزریق چربی و پروتز سینه است که به نظر من باز پروتز سینه خیلی بهتره چون فرم سینه قشنگ تر میشه دکتر ناهید نفیسی رو هم میشناسم که کارشون عالیه برای جراحی
zohimami مدیر استارتر عضویت: 1399/08/25 تعداد پست: 57 بهترین راه واسه شلی سینه تزریق چربی و پروتز سینه است که به نظر من باز پروتز سینه خیلی بهتره چ ... من یه سری پروتز دیدم شبیه گنبد شده خیلی زشته میترسم بد بشه وپشیمون بشم هزینه اش هم خیلی بالاست ولی با این سینه هم نمیتونم کناربیام