2777
2789
عنوان

ضایع ترین کارایی که تو سن بلوغ برای دیده شدن انجام دادین🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 16492 بازدید | 322 پست
من خیلی لاغربودم.هروقت میرفتم مدرسه سه تاشلواروچندتا بلوز تنم میکردم که چاق دیده بشم.برگشت باسرویسم ...

عععع ایوای مردم ار خنده مثل من بودی من ۶ تا شلوار میپوشیدم

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالتونه؟؟؟که اونقدر اونموقع اینجوری بودید!!

البته الان همچین مادرایی هم هستن.😶😶🤦‍♀️

خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم‌ گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹

من یه مدت طولانی از این هد های ساتن پهن میزدم ...موهامم میرختم از بالاش بیرون مث چتری هرکی منو میدید میگف اون هد چیه زیر موهات اصلا حالیم نمیشد چی میگن فک میکردم خیلی خوشگلم حسودیشون میشه😅

الان که آزادم خودم خونه زندگی دارم اصلا آرایش نمیکنم نمیدونم چرا از هر چی منع بشی میری سراغش😁

اره منم اصلا خونه خودمم سمت اریش نمیرم با این که تمام پک های اریشی دارم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
اولین باری که سیبیلام بندزدم میخواستم برم تولددوستم خواهرم یه دل سیر منو زد جالبه خواهربررگم برام بن ...

😁😁😁😁چه خاهر های باهالی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
بابا بد بختی اینه که من ده هشتادیم دارم در باره سال پیش صحبت میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حالا موقع نامزد کر ...

الان چطوری با خیال راحت میری اصلاح؟😂

منم هشتادیم یواشکی میرم آرایشگاه البته مامانم کاری نداره خوششم میاد ولی بابام زیاد خوشش نمیاد😂😂

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️