2777
2789
عنوان

آيا شما هم عامل فروپاشي رفاقت آقايون هستيد؟!😅😂+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
من اگه ازدواج کنم هیچ وقت همسرم و محروم نمیکنم از رفت و آمد با دوستاش چون بنظرم مردا هم دل دارن همون ...

ولی وقتی میبینی،از تو هم به خاطر دوستاش میگذره،میشن دشمن خونیت

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اگه ازدواج کنم هیچ وقت همسرم و محروم نمیکنم از رفت و آمد با دوستاش چون بنظرم مردا هم دل دارن همون ...

آره الان داغی منم همینا میگفتم  اما شدم چاقو ضامن دار هی بریدم وواوووو که چقد رفیق داشت  دوسال طول کشید تا دکشون کردم

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
منم از همه رفیقا جداش کردم باهرکدومم که نمی‌خواست کات کنه  میگفتم بهم نظر داره همون لحظه کات می ...

وای نه 

نکنین اینکارو 

این خیلی روش بدیه 

همسرتون رو به بدترین شکل ممکنه نسبت به دوستشون حساس و بدبین کردید😐

این مسئله خیلییی بزرگه 

به نظرم خیلیی ذهنشون درگیر میشه 

اصلا نباید عادی شه این مسئاله

وای نه  نکنین اینکارو  این خیلی روش بدیه  همسرتون رو به بدترین شکل ممکنه نسبت به د ...

عادی شده الان سه ساله فقط خودمم خودم 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
آره الان داغی منم همینا میگفتم  اما شدم چاقو ضامن دار هی بریدم وواوووو که چقد رفیق داشت  د ...

اگه رفاقا آدمای خوبی باشن چرا که نه تازه خودم میفرستمش بره پیششون

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
واسه چی باید بگذره😕

از ساعاتی که میخاستی پیشت باشه و اون با بیرحمی میره پی علاقه ش که همنشینی با دوستاشه😁😁اونم نه یه بار هزار بار....

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
از ساعاتی که میخاستی پیشت باشه و اون با بیرحمی میره پی علاقه ش که همنشینی با دوستاشه😁😁اونم نه یه ب ...

خب منم میرم پیش دوستام 😐

ما آدمیم طوطی نیستیم که همیشه پیش هم باشیم یه وقتایی اینجور رفت و آمد لازمه هم برایخانم هم برای آقا

خب منم میرم پیش دوستام 😐 ما آدمیم طوطی نیستیم که همیشه پیش هم باشیم یه وقتایی اینجور رفت و آمد لاز ...

حرفت درسته 

ولی تا تجربه نداشتی نمیشه بحث کرد😁

بنظرم خیلی دارم با بی رحمی نسبت به آقایون رفتار میکنیم گناه که نکردن ازدواج کردن تمام مشکلات زندگی تحمل میکنن صبح تا شب جون میکنن برای رفاه ما از تفریحاتشون به خاطر زن بچشون میگذرن که یه وخ حسرتی نمونه رو دل خانواده اش بعد ما یه بیرون رفتن با دوستاشونم ممنوع میکنیم و گناه کبیره قلم‌داد میکنیم😔

یادمون باشه اونا ربات نیستن که طبق نظر ما زندگی کنن

😔😔😔

عزیزم 

باور کن همه ی زندگی ها مشکل داره 

منم فقط یه تاپیک بامزه زدم 

وگرنه اختلاف سلیقه بین مرد و زن همیشه هست 

باور کن زن و مرد توی زندگی تا به ثبات برسن همه جوره همدیگرو میسابن! درست مثل چرخ آسیاب! 

باید سعی کنیم با وجود همه ی این تفاوت ها زندگی کنیم و باور کنیم که همیشه همه چیز دلخواه نیست ولی میتونیم با نگاه مثبت و‌ امیدواری شرایط رو بهتر کنیم🌺❤️ 

حرفت درسته  ولی تا تجربه نداشتی نمیشه بحث کرد😁

میدونم عزیزم ولی من مامان و بابام و دیدم خدا شاهده انقدر کار بابام سخته که واقعاً نمی تونید تصور کنید با این حال اصلا به فکر خودش نیست فقط و فقط میگه مامانم و ما بچه هاش به خواسته هامون برسیم اگه بره نیم ساعت پیش دوستش روز تعطیل کلی دعوا میکنه که چرا رفتی آخه بابا ها ام آدمن به خدا دل دارن 🥺