2777
2789

فان#  

https://uupload.ir/files/znl9_20210313_224905.jpg

تیر کاملا اشتباه بود🤒😓

گفتی که گنه کنی به دوزخ برمت،، این را به کسی گو که تو را نشناسد...💙🌊

اذر رو راس میگه

کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارم دوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید   

فضول خودتی😭😭😭🤣

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسفند کاملا درست💚💚🌈🌈🌱🌱

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

برای من خود خودش بود  از این عادتمم بدم میاد  ولی بعضی وقتا خوبه  

همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست... میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟   نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟ 

تیر اشتباهه آقااااا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

@کاپ_کیک_عصبانی   تو باید خردادی میشدی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/