2777
2789
عنوان

بیاین دوباره عکس بچمو ببینید همه میگن خوشگل نیس(لال شن ایشالا)😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 151 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اییی جووونننمممم دلت میاد به این نازی واااییی یه ماچ گندش کن با اون چشاش چجوری نگاه می‌کنه 

اسپند دود کن براش

حرف بقیه هم مهم نباش هر کی گفت زشت بگو اشکال نداره خیالم راحت مثل شما بی شوهر نمی‌مونه بختش خوب 

...
https://uupload.ir/files/9jb9_img-20210312-wa0000.jpg

بچه به این نازی چرا میگی زشته😑😑الان نوزاده اینقد بانمکه و نازه بزرگتر که بشه خیلی خوشگلتر و جذابتر میشه بچه ی تا نوزاده هر روز تغییر رنگ میده و چهره به چهره میشه تا پنج شش ماهگی دیگه قیافه اصلیش مشخص میشه مطمئنا بزرگتر که بشه خیلی از الانش نازتر میشه هرچند الانم خیلی تودل بروئه😍😍

دلم خواستت بیا بغلم عشق دلم😘😘

🏃‍♀️🏃‍♀️دارم میام پیشت جاده چه همواره

هوا چقدر بوی عطر تورو داره

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
عزیزم اولا که به شوخی بود دوما منظورم اطرافیانمه که برا ناراحتیم اینو میگن اصن انگار ذوق میکنم که بچ ...

اولا بچه ت خیلی کوچیکه عوض میشه بعدا 

خیلیا تو همین سایت تو حسرت بچه ند خدا بهت نعمت هدیه کرده قدرشو نمیدونی  دنبال اینی چرا میگن سفید نیست 

همه ی آدما نقاشی خداست نمیشه گفت کسی زشته 

روی افکارت کارکن همین که بچه ت سالمه خدا رو شکر کن 

بعدش هم گلم بچه چهره ش یا به پدر میره یا مادر 

شبیه خودتونه حتما به غریبه که نمیره 

نژاد_پرستی_ممنوع# سفید سبزه بودن بچه مهم نیست مهم نعمتیه  خدا گذاشته دامنت که قدرشو نمیدونی