2777
2789
عنوان

بعد ۴سال درخواستشو قبول کردم‌

753 بازدید | 58 پست

بچه ها بیاین بگین چی بگم بش 

یه پسری ۴سال دنبالم بود و واقعا تقریبا ۹۹٪میدونست چجور دختریم ن اهل مشروب ن قلیون ن... بعد کلی درخواست قبول کردم گفت من تورو برای زندگیم میخام دیگه ازم گذشته بخوام دنبال دوس دختر باشم منم گفتم موقعیتش خوبه رئیس یه بخش از شرکت نفت وضع مالیش عالیه دغدغه این چیزای ندارم از اول زندگی گفتم باشه بعد چند بار همو دیدیم خوشم اومد از شخصیتش کلا از اول از شخصیتش و لحن کلامش خوشم میومد خب؟

ببین ، تمام من شدی   

خب

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

همه با هم    خب#  

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

بعد جلسه پنجم گفت عزیزم من عیدیمو گرفتم بیا برات لباس بخرم رفتم باهاش بیرون بعد گفت یه قطعه هست برای خونه بخرم خرید خودش تنهازندگی میکنه شرکت خونه بهش داده بعد گفتم بعد بزارش خونه گفت تو راهه میزارمش گفتم باشه دیدم رفت با ماشین تو باغ خونش منم بشدت عصبی شدم 

ببین ، تمام من شدی   
بعد جلسه پنجم گفت عزیزم من عیدیمو گرفتم بیا برات لباس بخرم رفتم باهاش بیرون بعد گفت یه قطعه هست برای ...

خبببببببببببببببببببببببببب

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞