2777
2789
انشالله خوشبخت ترین شین به حق امام رضا میگم میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعات ...

انشالله که مشکلش حله میشه عزیزم امیدت به خدا باشه 

داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که مشکلش حله میشه عزیزم امیدت به خدا باشه 

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
دروغگو

دوست نداری نیا تو تاپبک 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

عزیزم ممنون ازت که دوباره داستانو گذاشتی چون من کامل نتونستم بخونم یه چند تیکه وسطش مابین ترکیدنا جامونده بود😅 ایشالا خوشبخت و عاقبت بخیر باشی❤❤❤

به این فکرکنی... چه جوری برگردی... بپرسی از همه کجا گمم کردی... شاید یه روز سرد... شاید یه نیمه شب... دلت بخواد بشه... برگردی به عقب...💔

راستی صدف من خیلی خیلی خیییییییلی مشتاقم عکستو ببینم، اگر نمیتونی اینجا بذاری درخواست دوستی میدم برام بفرست منکه نمیشناسمت فقط خیلی کنجکاوم عکستو ببینم... باشه؟😅😘

به این فکرکنی... چه جوری برگردی... بپرسی از همه کجا گمم کردی... شاید یه روز سرد... شاید یه نیمه شب... دلت بخواد بشه... برگردی به عقب...💔
چون اون موقع عکسی نداشتم که شبیه به خودم باشه وچهره پوشیده باشه و مجبور شدم اینو بزارم منو ببخش دوست ...

چقد دروغ میگی ببین تو داری داستان میگی ، اگر داستان زندگی باشه خلاصه تره واقعا 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|