2777
2789
عنوان

حالشو میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست

دستم بسته است کاری از دستم برنمیاد وگرنه قدرتشو داشتم زنده نمیذاشتمشون

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

برگ برگشته ن ورق برگشته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا اون وقت؟

من کلا دوست ندارم از کسی انتقام بگیرم،دوست دارم فکر کنه برام انقدر بی ارزش شده که حتی بهش فکر نمیکنم،تو موقعیت انتقامم بودم ومطمینم اون طرف استرسشو داشت ولی کاری نکردم،همین که فهمید دراین حدم برام مهم نیس دیگه،حس خوبی بهم میده.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من کلا دوست ندارم از کسی انتقام بگیرم،دوست دارم فکر کنه برام انقدر بی ارزش شده که حتی بهش فکر نمیکنم ...

اینم یه مدل استدلاله.

ولی با اینده تون بازی شده؟ و طرف عین خیالشم نباشه ک با شما چیکار کرده و همیشه هم بگه اصلا برام مهم نیست چه بلایی سرت اوردم؟ 

حرفاش آزار دهنده تر بود

یکی بدی میکنه بعدشم پشیمونه اما این قلدریم میکرد میگفت برام مهم نیست الان میتونم دقیقا نابودش کنم همون شکلی

یاد بیار چقدر حالتو خراب کرد،الان انتقام بگیر. این موقعیتِ خوب رو از دست نده.

انتقام گرفتم چند روز پیش. الان فقط میخواستم بپرسم بقیه تو شرایط من بودن چیکار میکردن! باعث شدم از کارش اخراج بشه برای همیشه و اعتباری نداشته باشه دیگه

اینم یه مدل استدلاله. ولی با اینده تون بازی شده؟ و طرف عین خیالشم نباشه ک با شما چیکار کرده و همیشه ...

اره اونم خیلی خودشو محق میدونه وانقدر ظاهرساز بود که هنوزم که هنوزه همه با اونن وطرفدارشن،کلی حرف پیش من زده بود که باهمونا مبتونم جلو همون ادما خرابش کنم،اون ادما هم خیلی اینو دوست دارن به جای اسمش بهش میگن فرشته،ولی راضیم که نگفتم.اینم بدون بعد انتقامم اروم نمیشی،ولش کن اصلا ارزش وقت وانرژیتم نداره این ادم...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹