چرا؟دوس داشتی توضیح بده بقیه هم استفاده کنن اگه شرایط مشابه باشه
تعداد رای : 19
نظرسنجی
تنهایی
7
36%
همراه با جمع
5
26%
هیچکدام
7
36%
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
وایی یکم سخته غمتو پنهان کنی و نقاب بزنی بنظرم وقتی یک همراه خوب ادم پیششه باید حرف بزنه در غیر این ...
آره خیلی سخته نقاب بزنی ... ولی من تو این کار دیگه مهارت دارم ....شاید بغض داشته باشم ولی پشت تلفن میخندم ... شاید اشک بریزم تو اون سکوتی که اون داره حرف میزنه و من دارم گوش میدم . ولی این تنهاییش برام لذت بخش تره . به آدما نمیشه اعتماد کرد ... ولی جدا از بحث اعتماد ... اینکه دوستم منرو ناراحت ببینه یه جوری میشم ... انگار کم اوردم 💔💔 چون من همیشه اون آدم شاده ام
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
آره خیلی سخته نقاب بزنی ... ولی من تو این کار دیگه مهارت دارم ....شاید بغض داشته باشم ولی پشت تلفن م ...
اگه ادم بخواد به حال بقیه فکر کنه حال خودش یادش میره مهربونی خوبه اما بشرط احترام به روح و جسم خود ادم سعی کن واقعی باشی چه خوب چه بد چون وقتی حالت بده ادمای واقعی اطرافت رو بیشتر میشناسی و روابط مستحکم تری خواهی داشت بسیار کار اشتباهییه من طبق تجربه بیشتر اذیت شدم با این طرزفکر شمایی که قبلا داشتم
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
اگه ادم بخواد به حال بقیه فکر کنه حال خودش یادش میره مهربونی خوبه اما بشرط احترام به روح و جسم خود ا ...
ممنونم عزیزم 🌷🌷 شاید منم بعدا به این طرز فکر برسم 💔 ولی الان با تنهایی بهترم ... . شاید دیگه عادت کردم به اینکه دردامو به کسی نگم 💔 . فکر نکنم بشه درستش کرد . حرفاتون خیلی خوب و قابل تامل بود ممنون 👌
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
ممنونم عزیزم 🌷🌷 شاید منم بعدا به این طرز فکر برسم 💔 ولی الان با تنهایی بهترم ... . شاید دیگه عادت ...
خواهش میکنم ببین منم مثل تودرون گرام نمیدونم چن سالته ولی فکرکنم زیر ۲۰ باشی درون گرایی به این معنی نیست که درونتو خالی نکنی و بمونه تو دلت اونم بخاطر حفظ رابطه اینجوری ادم بیشتر تنها میشه و بیشتر زجر میکشه بالاخره رابطه خوب با هرادمی یعنی همراه بودن وخوب کردن حال هم در غیر این صورت نباشه بهتره این موضوع هم گناه نیست کار غلطی نیست کار درستیه که باعث ارتقای شخصیت میشه موفق باشی شب خوش