2777
2789
عنوان

کدوم.......

120 بازدید | 20 پست

چرا؟دوس داشتی توضیح بده بقیه هم استفاده کنن اگه شرایط مشابه باشه

تعداد رای : 19
نظرسنجی
تنهایی
7
36%
همراه با جمع
5
26%
هیچکدام
7
36%
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنها باشم.تا میتونم گریه کنم.و جیغ بزنم.

خیلی حس خوبیه

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
تنها باشم.تا میتونم گریه کنم.و جیغ بزنم. خیلی حس خوبیه

وایییی چه بده تنهایی با حال بد

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

تنهایی برام خیلی زجر آوره ... ولی جالب اینجاست خودم با تنهایی دلم آروم میشه ❤ ... و هیچ کقت نمی خام کسی رو توی غم هام شریک بدم ... همیشه دوست دارم دوستام چهره شادمو ببینن❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من ادم برونگراییم برم کنار مردم حالمو یادم میره

بایدم همینجورباشه درسته موفق باشی

وایییی چه بده تنهایی با حال بد

خیلی خوبه با حال بد.

من وقت عصبانیت .کنارم باشن میزنمشون.

حتی شده وقتی عصبیم داداشم ابجیمو از با خودش برده بیرون تا چند ساعت نیامدن بعدش زنگ زدنما میتونیم بیایم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
تنهایی برام خیلی زجر آوره ... ولی جالب اینجاست خودم با تنهایی دلم آروم میشه ❤ ... و هیچ کقت نمی خام ...

وایی یکم سخته غمتو پنهان کنی و نقاب بزنی بنظرم وقتی یک همراه خوب ادم پیششه باید حرف بزنه در غیر این صورت گرنه این موضوع کاربرد داره ودرسته

خیلی خوبه با حال بد. من وقت عصبانیت .کنارم باشن میزنمشون. حتی شده وقتی عصبیم داداشم ابجیمو از با خ ...

نمیدونم شاید مزاجت اینجوری باشه اره سعی کن کسی نباشه

نمیدونم شاید مزاجت اینجوری باشه اره سعی کن کسی نباشه

واقعا تنهایی حالمو خوب میکنه.

بعضی اوقاتم  اگه نتونم دورمو خلوت کنم

اهنگ غمگین

واقعا تنهایی حالمو خوب میکنه. بعضی اوقاتم  اگه نتونم دورمو خلوت کنم اهنگ غمگین

اره تنهایی خوبه اما طولانی شدنش بعضی مواقع نتیجه عکس میده بنظرم کارباشه همراه با تنهایی خیلی تاثیر داره تداخل تنهایی با بیکاری خیلی بده