2777
2789
عنوان

بدون عنوان/

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 164 پست
همدان

عاها/

موفق/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عاها/ موفق/

همچنین✌🏻😁

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هوف..خیلی بدع/ مجبوری بری؟/

هوم 

اره دیگ تدارک دیدن نمیشه نریم زشته😑

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
گشنمه

من تخمه میخوام حوصله ندارم پاشم😶😑

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

یکی کمک کنه.😐

میخوام به جاریم بزنگم تسلیت بگم عمش مرده.

اما نمیدونم چی بگم.اصلا اجتماعی نیستم.خجالتیم.نمیدونم چجوری بگم.صمیمی هم نیستیم خیییلی بزرگتر از منه🙄.تاحالا تلفنی تسلیت نگفتم

چی بگم؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

گشنمه

کاش الان زنگ بزنن بهم اونی که منتظرشمو بگن

کاش برنامه لنتی تموم میشد 

کاش ی کتاب داشتم:(

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
من تخمه میخوام حوصله ندارم پاشم😶😑

من تو این مدت مریضیم اولین بار گشنممممممم شده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
من تو این مدت مریضیم اولین بار گشنممممممم شده

اعع چرا خدا بد نده

یکی کمک کنه.😐 میخوام به جاریم بزنگم تسلیت بگم عمش مرده. اما نمیدونم چی بگم.اصلا اجتماعی نیستم.خجا ...

عزیزم تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد شنیدم واقعا ناراحت شدم

ایشالاهرچی خاک اون مرحومه بقای عمرشماباشع

در گیر سرطانم

خدا سلامت بده بهت انشاالله عزیزم ❤

یکی کمک کنه.😐 میخوام به جاریم بزنگم تسلیت بگم عمش مرده. اما نمیدونم چی بگم.اصلا اجتماعی نیستم.خجا ...

خیلی ساده بگو متاسفم خدا رحمت کنع غم اخرتون باشع خدا صبرتون بدع ازین حرفا دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
هوم  اره دیگ تدارک دیدن نمیشه نریم زشته😑

عاها/

راحتع باو/

ی چی پیدا میش اخرش/