2777
2789
عنوان

کاربر عجیب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار گفت کاربریه ک تعلیق شده ولی نه آیدیش یجوریه انگار مشکل از سایته

بقیه هم میگن کاربرایین ک ثبت نام کامل نداشتن و فقط میتونن لایک کنن

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
نداره کاربری قبلی من تعلیق شده بود میتونستم لایک کنم

اگه نداره پس چجوری به بخش نی نی سایت من دسترسی داره و میدونه من تو کدوم تاپیکا پست گذاشتم که پشت هم همه رو لایک میکنه؟؟؟

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
راسش پارسال یکی‌ تو تاپیک گفت ک ی سری کاربرا ک بدون ایمیل میان فقط میتونن لایک کنن و هیچ امکانات دیگ ...

منم بدون ایمیل اومدم

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
مگه مرض داره ک ۱۰۰تا ۱۰۰تا لایک کنه😂😂اونم یکی رو نع همه رو باهم تو تاپیک هایی که اصلا معلوم نی کی ...

نبابا خب حتما ازون پست کار برا خوشش اومده ک لایک کرده

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
واقعن؟؟؟ چجوری 

آره باشماره همراه،مگه مشکلی پیش میاد،???چندین سال هم خواننده خاموش بودم

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
آره باشماره همراه،مگه مشکلی پیش میاد،???چندین سال هم خواننده خاموش بودم

اهان با شماره ک میشه من خودم با شمارم

میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!