2777
2789
عنوان

چرایه مرد بهترین زن دنیاهم داشته باشه خیانت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3421 بازدید | 258 پست
چون مرده کثیفه زن هرزه هم که ماشالله ریخته همه جا

بچه هاهمسایه مابارداربودخواهرش میومد کاراش انجام میداد خلاصه توهمین امدناش شوهرخواهرش میکش طرف خودش بچه به دنیا میا هی بهونه دعواتااینکه دختره تقاضاطلاق میکن طلاق میگیره اون مرتکه اشغالم میرخواهراشغال هرزه دختررومیگیریک همچین مرداوزنای پیدامیشه استغفرالله

بترس ازناله ای که جزخداکس ندارد🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چهار ماه اول دوستی با شوهرم نه اسم واقعیمو بهش،گفتم نه اطلاعاتی از خودم نمیخاستم شناخته بشم فعلا ...

اره اونم نخواسته.. ولی اخه یک سال؟🙁دقیقا سالگرد یود ک بهش ثابت کردم.. اونم خودم حس میکردم دروغ میگ و اینقدپیگیر شدم ک گف... میگف خودم خواستم بگم😏

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗
😔

شما یه چیزی داری که اونا ندارن عزیزم شما حیاداری عفت داری خراب بودن خیلی راحته زرنگ اونیه ک خودشو نگه داره برای قلبت آرزوی آرامش دارم💚

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

مهریه سنگین بزارید 

وقتی میرید تو زندگی برای خودتون پول جمع کنید طلا بخرید از اموالش بخواهید به نامتون کنه 

مرد اگر ذاتش بد باشه زنش فرشته هم باشه خیانت میکنه طوری باشید که اگر چیزی دیدید جوری ولش کنید تا همه جاش بسوزه 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

همه گفتن چون‌مردهاتنوع طلب هستم و ذاتشون و.... اینا درسته ،  ولی باید بگیم چون زن خائن هم زیاد شده ! 

ببینید مردها هنیشه ذاشتون تنوع طلب بوده و ....ولی چرا تا چند سال پیش مثلا زمان باباهامون و اینا اینقدر خیانت نبود؟ شاید تز ۲۰ تا مرد یکیش فقط میرفت زن دوم میگرفت ! چون خود زنها هم پاک بودن و اهل خیانت و ....نبودن ! 

الان از هر ۱۰ تا مرد ۷ تاش خیانت میکنه به هر طریقی چون زنهای خائن هم خییلی زیاد شدن اطراف مردهای تنوع طلب

.
به نظر ولی ۱۵ ساله میای😑😑😑😑😑این چه طرز فکریه🤦‍♀️

اخه اسم گاربری چه ربطی به سن داره ای بابااااااا😐😐

بعدشم هرکی یه جور فکر میکنن قرار نیس همه یه طرز فکر داشته باشن من اینجوری درس میدونم 

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❤️✨

بنظرم علاوه بر مرد بیشعور اون طرفی ک میدونه اون مرد زن وبچه داره بازم باهاش وارد رابطه میشه حیوون تر ...

بله خدا جوابشو میده من مجردیم با یکی دوست بودم سه ماه بود که گفت متاهلم خیلی دوسش داشتم و چندماه طول کشید تا کات کنم

هیچوقت رنگ خوشی رو ندیدم بعدش الان یه شوهر خیانتکار و بی غیرت دارم که چندبار تا مرز خودکشی برده منو

میدونم همش تقاص دل شکسته ی اون خانومه

همه اینطور نیستن خیانت یه کار دوووووطرفس چرا فکر میکنید مرد خیانت میکنه 

در خیانت دونفر وجود داره یک نفر مرد یک نفررررر زن ۵۰درصد مرد ۵۰درصد زن اگر زنی وجود نداشته باشه مردی خیانت نمیکنه 

اینقدر مردها رو بدجلوه ندید پدر و برادر خودتون هم اینطورن!؟ 

زنها مقدس مردها شمر نگاه# جنسیتی ممنوع

کرونا در خانه بمانیم روانشناس و مشاور تحصیلی