2777
2789
عنوان

داستان واقعی زندگی تباه دختر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 72 پست
شلوار مکعبی🙂🍃

😂😂😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
عمم ب ازدواج راضیه اما مادربزرگم مخالفت میکنه میگه نکنه پسرام بخان برن بعدا ب خاهرشون سر بزنن اونوقت ...

اوه 🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزارش زنا راه افتادن  خدا بخیر کنه

کدوما؟؟؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

میگذره بعد چند سال مادر بزرگم فوت میکنه، و پدر منم میره سربازی(پدرم خیلی ب مادرش وابسته بوده اصلا دلش نمی‌خواسته ب اون خونه برگرده چون مادرش نبوده) یکی دو سال بعد از مرگ مادر بزرگم پدر بزرگم ازدواج میکنه و با زنش و عمه کوچیکم و با اون دختر عمم ک اسمش زهراس میرن شهر

اونجام زنه ایراد میگیره ک نباید این دوتا دختر با ما زندگی کنن

پدرمم ک از سربازی میاد ی خونه میگیره واس خودش و عمم و زهرا

و بعد چندسال مادرم و میگیره و زهرا و عمم تنها میمونن

تو اون مدت خیلی سختی میکشن (طولانیه اینجاشو نمیگم

میشه ازتون خاهش کنم ی صلوات برام بفرستید برای رسیدن ب کسی ک دوسش دارم 😢

عزیز گفتی از قبل آماده کردی متن رو که

یه کپی-پیست چقدر وقت میگیره مگه؟

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
میگذره بعد چند سال مادر بزرگم فوت میکنه، و پدر منم میره سربازی(پدرم خیلی ب مادرش وابسته بوده اصلا دل ...

عموت چی شد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

.تو این مدت زهرا اصلا نمیدونست ک اینا دایی و خاله و پدربزرگش، فکر می‌کرد ک خانواده خودشن

چندوقت میگذره زهرا دیگ 17،18 سالشه ک پسر یکی از عمه هام میاد خاستگاریش

اینم جا میخوره، فکر میکنه ک خاله پسرس

بعد بهش میگن ک تو مادرت فوت شده و پدرت تو رو گذاشته رفته و... خیلی داغون میشه

و با پسرعمم ازدواج میکنه (یعنی در اصل با پسر خالش)

بعد از چند سال صاحب 3 تا بچه میشه (ی دختر و دوتا پسر)

سال 90  زهرا و شوهرش و 3 تا بچش با عمه کوچیکم میخان برن عروسی ک روستاس

تو راه تصادف کردن (دختر بزرگه کلاس اول بود پسرش 5ساله اون یکی پسرش یک سالش نشده بود) تو همه این آدما ک تو ماشین بودن خود زهرا فوت شد

واقعا اون روزا بدترین روزای عمرم بود

بعد فوت زهرا شوهرش زن گرف(بچه های بیچارش بایذ مثل خودش زیر دست زن بابا بزرگ شن) الان پسر کوچیکش کلاس چهارمه فکر کنم و هنوز نمیدونه ک مادرش مرده، فکر میکنه زن باباش مادرشه (اما خاله صداش میزنه)

عمه کوچیکمم ک باهاشون بود چندمهره از کمرش شکست و دکترا گفته بودن اگ ازدواج کنی دیگ بچه دار نمیشی

اونم دیگ ازواج نکرد و از مادرش متنفر بود ک چرا اونموقع مانع ازدواجش شده بود

و پارسال خودکشی کرد و فوت شد

میشه ازتون خاهش کنم ی صلوات برام بفرستید برای رسیدن ب کسی ک دوسش دارم 😢
نمیدونم😶

😐😐😐😐😐😐

زندگی تباه دختر عمت،😐😐😐

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩