2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس چهارم بودم خیلی ترسیدم  فک میکردم نزدیکه مردنمه😂ولی مامانم ارومم کرد با حرفاش فهمیدم طبیعیه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

awful, terrible🤪

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

🤣🤣🤣آخ آخ 

خخخخ

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

از قبلش میدونستم 

ولی خیلی درد داشت فک نمیکردم در این حد باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

آقو بیاییم من بگم😂

یادمه سال ۹۲ بود برای اولین بار خواهرم رفته بود خونه ی نامزدش من حس دختر بزرگ خونه رو داشتم🤓😂

عاشورا بود پاشدم برم مسجد😂یهو دیدم چیزی از درونم سزاریز شد😂

خیلی بد بود دلم درد میکرد شدید ولی فک میکردم به خاطر گشنه بودنه و هی غذا میخوردم هرچی به مامانم گفتم به بقیه نگه رفت به همه ی خاله هام جلو چشمای خودم گفت 😢

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

😂😂😂😂من تو مدرسه بودم کلاس پنجم بودم بعد وسطی بازی کردیم من توپ خورد به کمرم بعد اومدم بیرون دیدم یهو خیس شدم 

فک کردم ریدم به خودم اومدم خونه سریع رفتم حموم دیدم نه چیز دیگه ای بوده 😂😂😂