2777
2789

خیلی کنجکاوم.... اخه ماتاپیک میزنیم میگیم نره... بابانره... اونا میگن بدوشششش. مامیگیم این زندگی ماست، اونا چون تجربه اش نکردن دل مارو میشکنن وقضاوتمون میکنن راحت. نکته ریزشم اینه توبایدقضاوتشونوبخوری ودم نزنی. اگه گفتی ان شالا کاری ک میکنی بخودت برگرده وبخاطراصرارت همین قضاوت نصیبت شه میگن تودلت سیاهه ک اینو گفتی... نه ک دل خودشون صورتیه... 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

میگم اطرافیانم فلان طورن هی اصرار میکنن نه اینجورم ک تومیگی نیست. انگاراینا جای من بودن!!!! 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ_عزیزم#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

دقیقااا دیشب ی تاپیک زدم ک شوهرم خیلی بادوستاش مجردی میره تفریح ناراحتم گفتن مگه اسیر گرفتی همینکارهارو میکنید ک پسرهای بیچاره از ازدواج میترسن😐😐😐

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
پس شما تاپیک میزنی فقط "آخی" بشنوی. همون اندازه حقوق میگیرن، که شما بابت گرفتن راهکار حق الزحمه میپ ...

مانخواستیم اخی بشنویم خواستیم دلمون رونشکنن

بعد عزیزم اگه اینجا واسه حل مشکلات خانمای بارداره شما ازخودت شروع کن دیگ واسه صلوات وپدر مادر معتادواشپزی واستخاره تاپیک نزن. هروقت خودت رعایت کردی بیابمن درس بده اینجا واسه حل مشکل خانمای بارداره... 

الله الله

مانخواستیم اخی بشنویم خواستیم دلمون رونشکنن بعد عزیزم اگه اینجا واسه حل مشکلات خانمای بارداره شما ا ...

من‌ دقیقا همچین چیزی تابپ کرده بودم ممنون ک جواب دادین 

حرصم میگیره ازکسایی ک تذکر رفتار دریت میدن و‌خودشون رعابت نمیکنن

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
بیخیال اینجا همینجوره سعی کن اینجا مسائل زندگیتو نگی ک پشیمون شی

مگه دروغ میگی؟؟؟ بخدا ادمو از ریشه پشیمون میکنن. همینجارو توروخدا.... نگاه کاربربالایی چی بهم گفته😂اومده میگه اینجا واسه حل مشکلای خانمای بارداره😐بعد خودش راجب چیزی ک تاپیک نزده باشه نیست.    واقعا اینو کجای دلم بزارم😐