2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کاربرایی که دوست داریدو تگ کنید و گپ بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 106 پست

@ایسان234 ‍سمی جون عشقم بیا🥺😘 ‍ 

@miss_maaahsaaa اوه اوه شوهر ژذابم بیا بپر بغل عشقت👐🏿😘😎

@خدایا_دوستت_دارم عشقم کجایی چرا چن روزیه نیسی؟🥺

@1378sahar اوخ دورت بگردم ننه خُبی؟😏😎❣️🍫

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لهنتی جذاب😂 چش چش حتما😂 چه ننه ای دارم که فقط یه سال ازم بزرگتره😂

ننت بیش فعال بود زود شوهرش دادن زود هم دست ب کار شده توی گلو بدنیا بیارع🥺😘😂😂🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ننت بیش فعال بود زود شوهرش دادن زود هم دست ب کار شده توی گلو بدنیا بیارع🥺😘😂😂🔪

به امضات میتونی اینم اضافه کنی(نیوش بیوش قشنگه)  

لطفا نلایکید 😑👿اما شما باز لایک میکنید😂😂😂
@دخی_شیطوون     @______negar______   @topol_bamaze     @twinkelgir ...

مرسی دلبرکم/

هم امتحان/

برو باز خونت نیوفتع گردنم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@دخی_شیطوون     @______negar______   @topol_bamaze     @twinkelgir ...

دارم ترغيب ميشم منى كع هيچوقت نميزدم برم الان بزنم توام باشى عنوانم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

فک کردی میگردم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ار چار پنج دور

خف#  

@eshqbpayanm     @ایسان234        

آخودا خوداااااا😻

زهرا خانوم💕برگع بادوم🍃

عشقع دلى❣️خيلى گلى🌻

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
به امضات میتونی اینم اضافه کنی(نیوش بیوش قشنگه)    

ای جان مرصی واقعن جدید بود😂😂❤️

مرسی دلبرکم/ هم امتحان/ برو باز خونت نیوفتع گردنم/

فداووو🔪✨

😂💔