2777
2789
عنوان

لاک ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 74 پست
میخوام از فروردین بخرم دستگاهشو انشالله و کلیپ هاشو دیدم میشه تو خونه هم انجام داد

اره ولی من هرچی حساب کردم دیدم ۱ تومن میشه وسیله های ژلیش کردن 

و تصمیم گرفتم برم ارایشگاه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من آخرین بار ۵۰ زدم البته پارسال بود

منم یک ماه پیش همشون رفت کنده شد☹

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
از دوستت بپرس از کجا بفهمیم موادش خوبه یا نه😅 میخام ناخنم خوشگل کنم به جز کاشت ولی نمیدونم چی بزنم

اگ جای معتبر یا اشنا باشه مواد بد استفاد نمیکنه بد باشه قارچ میزنی خواهری جنس ناخوناتم بد میشه بعد اون ماجرا بعدم وقتی ژلیش کنی فقد خود ناخون کار میتونه برات پاک و ریمو کنه نمیشه ب راحتی کندش اسیب میبینه

اگ ناخونات خودشون خوب و خوش فرم و بلندن ژلیش کن 

وگرنه کاشت .من ناخونام خودشون عالین 

ولیی الان چون نماز میخونم نمیتونم بزنم دم عیدم هست ولی خوب حاجتم مهم تر تا خوشگلی!

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دستو پا دیویست و هشتاد چون مواد درجه یک زد گفت مواد معمولیم صدوخوردی

منم مواد درجه یک میخام ولی نمیشه به هر جایی اعتماد کرد

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
من به کاور میزنم.اما لاک ژل خالی حدودا ۵۰تومنه. البته تو ارایشگاه بخواد لاک ژل رو ناخن خودتم بزنه چ ...

منم میخام کاور کنم لاک ژل خیلی نازک میشه زود میشکنه

اره ولی من هرچی حساب کردم دیدم ۱ تومن میشه وسیله های ژلیش کردن  و تصمیم گرفتم برم ارایشگاه&nbs ...

نه بابا دستگاهش ک ۳۰۰ میشه لاک ژلاشم کلااا میشه همون ۲۰۰ ۳۰۰

درضمن اگه بشه ک روی لاک معمولی هم لاک ژل شفاف زد ارزون ترم در میاد من میخوام امتحان کنم اگه بشه ک نور الی نور میشه واقعا...البته از یک ناخن کار پرسیدم گفت میشه ولی بازم مطمئن نیستم تا امتحان نکنم

🤐
من میزنم این جوری دستامو ۱۰۰ چیدم

اها فقط لاک ژل خالی

کاور کن

قیمت کاور چقدر بنظرت کاور همون پودر میگن همون دیگ نه بعد کاور کنم بازم نیازی به لاک ژل داره یان 

۶۰ تومن منم وقت دارم برم انجام بدم

برو من وقت نگرفتم هنوز☹

میخوام از فروردین بخرم دستگاهشو انشالله و کلیپ هاشو دیدم میشه تو خونه هم انجام داد

خوبه اینجوری شاید منم همین کارو بکنم