2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایه الکرسی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من خودمم انجام دادم ها جواب داد  چن تا سوره اس میخونی بعد میخوابی تو 7رور بهت نشون میدن کجاس ا ...

تو سایت زدم نگاه کردم دستت درد نکنه ممنون بابت راهنمایی ، ولی گفته حتما اون مکان پاک باشه ، من فرشامو شستم ولی ممکنه موکت یکم کثیف باشه چون بچه کوچیک دارم 😢

یکیم عزیزم این اتفاق که تو خواب نیفته رو نوشته برای هیشکی تعریف نکنید اگه تعریف کنید دیگه اتفاق نمیفته

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
[QUOTE=180967926]جفت گوشواره های من گم شدن هر چی می گردم دنبالشون نمی بینمشون[/QUOTEمیگن‌جن‌وپریا هم ...

شما به کسی شک ندارید یا کسی نیومده خونتون ببره

_____________////////"""""""""
[QUOTE=180967926]جفت گوشواره های من گم شدن هر چی می گردم دنبالشون نمی بینمشون[/QUOTEمیگن‌جن‌وپریا هم ...

نه الان یکماه شاید بیشتر هست که ندیدمشون

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره...🕊
تو سایت زدم نگاه کردم دستت درد نکنه ممنون بابت راهنمایی ، ولی گفته حتما اون مکان پاک باشه ، من فرشام ...

نه چه ربطی به تعریف کردن داره در ضمن وقتی فهمیدی کجاس خب نگو چه خوابی دیدی 

سعی کن تمیزشون کنی 

بله من انجام دادم فهمیدم گمشم کجاس البته تو خواب دقیقا میخواستم بدونم کجاس بیدار میشدم نمیتونستم بخو ...

ممنون‌از راهنمابیتون منم حتما کشف خوابو انجام میدم حتما

_____________////////"""""""""
بله من انجام دادم فهمیدم گمشم کجاس البته تو خواب دقیقا میخواستم بدونم کجاس بیدار میشدم نمیتونستم بخو ...

من مراحلو خوندم ولی میترسم انجامش بدم.اخه خودم هرچند وقت یه بار خواب میبینم تو خونمون جن هست مثلا حسش میکنم ب مامانم میگم فرار میگنم از خونه.ولی یهو برمیگردم نگاش میکنم ب شکل یه حیوون در میاد.

نی_نی_یار_۵  تاعمر دارم مدیونتم😘❤