2821
2789
من سه سال قبل یه دستبند به طرز عجیبی گم شد هنوزم که هنوزه امید دارم تو خونه پیدا بشه 

منم دوساله که یه زنجیر طلا گم کردم و هرچی گشتم پیدا نشد که نشد. ولی هنوز امیدمو از دست ندادم انشاالله پیداش میکنم

این نیز بگذرد .... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه همه جارو گشتم نیست که نیست چند سال بود گردنم ننداخته بودم یه گردن بند کارتیه اصلا از یادم رفته که ...

من رفتم‌پیش آیینه بین گفت جن وپریا بردن

_____________////////"""""""""

من حلقه نامزدی شوهرموگم کردم یه مدت انداختم دستم بعدرفتیم سفراومدنی یادمه خواستم توماشین دستموکرم بزنم درش اوردم بعدش دیگه یادم نمیادچی شدکجاگذاشتم😔همیشه بهم میگه تومنوگم‌کردی😭

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
چطوری گم کردی؟ بگو شاید خونتون موش داره و دو سوته برات پیدا میکنیم از اینجا  باید بگی به کی ش ...

به جاریام شک دارم چون‌ما تو یه سه طبقه با هم زندگی میکنیم

_____________////////"""""""""

دعای پیداشدن گمشده بزن تو نت بخون گوشه روسریتم گره بزن ولی عجیبه سرویس طلا چیزه کوچیک و کمی نیست که گم بشه برداشته شده گم نشده حالا توسط جن یا ادمیزاد الله اعلم  من دوروز پیش مداد لبم رو میز بود اقا اتاقما زیرورو کردم نبود بعدطهرش رو میزبود 😕😕