2777
2789
عنوان

باد بردمون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 120 پست
شیراز بارون خاک میباره درخت شکسته بنر ورودی صدرا افتاده شیشه شکسته اصلا یه وضعی

ای وای 

چرا هرسال نزدیکای عید شیراز یه اتفاقی میوفته

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
واییی ارههه ما رفسنجانیم پنجره به شدت تکون میخوره زلزله، سیل، آتیش، کرونا، و حالا عید 1400 گم شدن ه ...

😒😒😒😒😒😂😂😂

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مجتمع خلیج فارس بودم اتفاقا اون طرف خوب بود اومدیم سمت بنی هاشمی افتضاح شد بنی درپارکینگ ب طرزو ...

منع تردد مگه نیست از ۹شب؟

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!

اینجا از ظهر باد شدیده امشب بدتر شده افتضاحه من و پسرمم تنهاییم 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
الان مجتمع خلیج فارس بودم اتفاقا اون طرف خوب بود اومدیم سمت بنی هاشمی افتضاح شد بنی درپارکینگ ب طرزو ...

من بنی هاشمی م همه گلدونامون از تراس افتادن پایین😭

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
من بنی هاشمی م همه گلدونامون از تراس افتادن پایین😭

کدوم سمتی فک کنم کوشک میدونی مثل من😢😢منکه پنجره های تراس وتراس باشل یکی شد توهم همینطورشد؟؟

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
واییی ارههه ما رفسنجانیم پنجره به شدت تکون میخوره زلزله، سیل، آتیش، کرونا، و حالا عید 1400 گم شدن ه ...

آخی من ی همکلاسی از رفسنجان داشتم اینقد برام پسته میوورد 

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  
آخی من ی همکلاسی از رفسنجان داشتم اینقد برام پسته میوورد 

هعییی همه ما رفسنجونیا رو برا پسته میخان🥴😂

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
چرا میگین شل؟چرا نمیگین شن؟

چون شل با شن فرق داره😂😭

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)