2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرانداری  خیلیا الان شروع میکنن  من خودم میخام کنکورهنربدم ولی دوستم تجربیه ازالان دا ...

اخه خیلیا هستن ک از حتی 2 سال پیش شروع کردن ب خوندن اصن امیدی ندارم 

چی شد نتیجه؟ چقد میخوندین؟ اگ دوست دوست دارین البته

من اصن وقتمو واس کنکور نزاشتم .. مهم نی دانشگاه دولتی قبول بشی یانه... مطمئن باشین نشید هم کسی پشتتون حرف نمیزنه اگرم زد براتون اصن مهم نباشه هرکیو تو قبر خودش میزارن.. من همینکه کنکور رو دادم چند روز بعدش رفتم ازاد ثبت نام کردم .. یه ماه بعد تازه جواب اومد و اصلا هم برام مهم نبود 

خوندنه هرکسی باکس دیگ متفاوته بستگی بخودت داره چجوری بخونی

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

امیدمونو اگ از دست بدیم این ۴ ماه طلاییم میره و ما میمونیم و ی عمر حسرت شاید دانشگاه تاپی قبول نشیم ولی بنطرمی دانشگاه سطح متوسط میشه

من دوماه میخونم یپاه ول میکنم دوهفتس میگم از فردا ولی دیگ از پس فردا میخوام شرو کنم جدددی بخونم  ...

بستگی به ارادت داره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من اصن وقتمو واس کنکور نزاشتم .. مهم نی دانشگاه دولتی قبول بشی یانه... مطمئن باشین نشید هم کسی پشتتو ...

من برای شغل ایندم و پیشرفتم درس میخونم 

و هزینه داشگاه آزاد بالاست واقعا🤒

اگه خودت بخوای واقعا میشه ولی باید زحمت بکشی این ۴ ماه واقعا تلاش کنی،ببین چرا دارم میگم میشه،به خاطر این که مثلا توی درس شیمی اگه فقط بیای فصل ۱ و ۲ دهم و ۳ یازدهم رو بخونی میشه ۱۲تا سوال شیمی،اگه توی عربی فقط ترجمه رو بخونی ۶۰ درصد میتونی بزنی،یا مثلا توی ادبیات فقط قرابت رو بخونی توی کنکور ۹ تا سوال داره

من اصن وقتمو واس کنکور نزاشتم .. مهم نی دانشگاه دولتی قبول بشی یانه... مطمئن باشین نشید هم کسی پشتتو ...

همین کنکوری که شما ازش میگید تنها راه نجات خیلی ها هست...

خواهش میکنم یه سری ها رو از خوندن و تلاش کردن دلسرد نکنین!