2777
2789
من فکر میکنم پسرا هم ازاد در هستن هم از نظر امنیتی قدرت بیشتری دارن

درسته ولی این چیزیه که هممون فکر میکنیم من خودم برعکسشم دیدم. بابام با عمه ی آخرم دوقلو هستن. ولی عمم همیشه خوش شانس بوده و هست ولی بابام هیچوقت خوش شانس نبود و همیشه توی زندگی بد آورد و منم خیلی دلم براش میسوزه و میخوام کمکش کنم ولی تا ازدواج نکنم دسم بسته ست برای کمک. تازه عمم 3تا پسر داره ولی بابام جز من بچه ی دیگه ای نداره. اونم بخاطر اینکه دکترا مامانمو نازا کردن و بچه هاشو کشتن

[QUOTE=180942078]ولی قبول کن باید داروی توهم زایی چیزی بخوری ک یادت بره: تا۴ صب کجایی و باکی؟ چ بلایی میشه سرت بیارن ...[/QUOTE 

با دارو موافقم😂

بیشتر منظورم خفت گیری این حرفاس

البته مرد بیچاره مجبور خونه و ماشین تهیه کنه

که با این شرایط اقتصادی پدرش درمیاد😂

دخترا بیشتر بابایی هستن😎😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا دوست داشته باشیم پسر باشیم

ببین اگه الان من پسر بودم دو سال نمیشد که از خونه پامو نزارم بیرون یا اینکه من حتی اینقدر میترسم ک جرعت نمیکنم تا مغازه سر کوچمون برم

اینم هست ولی خب نمیشه چون ما تو ایرانیم حقوقمون رعایت نشه الان امنیت اینقدر برای دخترا پایین اومده ک ...

متأسفانه تمام این مشکلات از بی فکریه

ی سری مفت خور هستش

که جز سلفی گرفتن،خوردن،خوابیدن

کار دیگه ای بلد نیستن

[QUOTE=180942078]ولی قبول کن باید داروی توهم زایی چیزی بخوری ک یادت بره: تا۴ صب کجایی و باکی؟ چ بلای ...

اخه هر کدوم از جنسیتا با هر اسلحه سرد و گرمی تهدید بشن اکثرا از جون نمیگذرن از پول میگذرن, 

دخترا بابایین اما خب مامان بحثش جداس ی حس خاصی هس, 

هرکدوم مشکلات خودشو دارن, اما الان قشری از جامعه ک تحصیل کردن شغل خوب دارن دختر و پسرش در ی حدن بلکم دخترا رو بالاتر میدونن, چیزی ک من دیدم,  

قشر پایینم ک هردو مشکل اقتصادی دعوا فقر لات بازی کلا پایینه دیگ

وااای نه خدا نکنه پسررررچی؟پسرا خیلی مشکل دارن.

درسته به ظاهر اونا خیلی قدرت و آزادی دارن.

ولی بنظرم اصلا اینطور نیست

چون برای یه غریزه حاضرن همه چیشونو بدن 

پا بزارن رو احساس و همه چی.باید متواضع شن.چه میدونم صدها مشکل در این رابطه دارن.باصدنفرمیرن تا یکیش بتونه راضیشون کنه تازه اگر گیر بیاد.

همش باید بیرون کار کنن موقع جنگ باید فقط اونا بجنگن.

حاضر نیستم واسه یه بیرون رفتن 

بقیه مشکلاتشونو تحمل کنم.

البته خداروشکر همینجوریشم بیرون میرم