2777
2789
عنوان

پرده برای اتاق خواب + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
عکس اتاق خوابم تو تاپیک قبلیم هست

عزیزم پنجره اتون خیلی کوچیکه حریر ساده بگیر همیشه هم رو بورسه

جای تختت هم عوض کن اگه امکان داره

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😂😂😂

وگرنه من الان فرشو پرده و مبل و گازو لباسشوییو یخچالو خونه و ماشینمو هزااااررر باره  عوض کرده بودم😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وگرنه من الان فرشو پرده و مبل و گازو لباسشوییو یخچالو خونه و ماشینمو هزااااررر باره  عوض کرده ب ...

من متاسفانه شوهرم نمیزاره هیچکدومو عوض کنم میگه وقتی خونه خریدیم عوض میکنم البته چیزای من نو و جدیدن۶ساله عروسی کردم ولی خب نمیزاره یه چیز کوچیکم بخرم😔😒

من متاسفانه شوهرم نمیزاره هیچکدومو عوض کنم میگه وقتی خونه خریدیم عوض میکنم البته چیزای من نو و جدیدن ...

وای شوهر منم😐

من ۲سال و نیمه خونه خودمم ولی بعد خرید من همه چی گرون شد و مدلای شیک اومد🙁

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم پنجره اتون خیلی کوچیکه حریر ساده بگیر همیشه هم رو بورسه جای تختت هم عوض کن اگه امکان داره

مرسی فدات.  تختم الان افقی گذاشتم. این عکس برای قبله 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

ندوست

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وای شوهر منم😐 من ۲سال و نیمه خونه خودمم ولی بعد خرید من همه چی گرون شد و مدلای شیک اومد🙁

😂😂

عیب نداره ان شاالله همیشه پول داشته باشن و کسب کارشون خوب باشه گرونم باشع میخرن والا❤

😂😂 عیب نداره ان شاالله همیشه پول داشته باشن و کسب کارشون خوب باشه گرونم باشع میخرن والا❤

ایشالله

آره ولی هرچی دوس داشته باشه میخره😕