2777
2789
عنوان

اتاق خواب خودم و دخترم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 82 پست
واس اتاق دخترت ریسه بخر بذا منم عکس اتاقمو بذارم البت ی تیکشو فقط این

منم ریسه براش گذاشتم بیشتر شبا روشن میکنم براش.  قشنگه اتفاقا 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
سلام. من هروقت عکس پروفایل شمارو نگاه میکنم. ذوق میکنم والبته میخندم چون میگید پسر تون خوابش خوب نیس ...

مرسی گلی 🥰اره هنوزم همینطوره البته ۲۲ ماهشه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی قربونت.  آره ماشاالله.  خیلی داناتر شده خداروشکر.  منم اول خیلی میموند خونه خاله ...

محبت میکنم قاطع یعنی چی عزیزم؟من اصلا بچم به حرفام گوش نمیده دعواشم نمیکنم اوایل سخت میگرفتم میرفت خونه مادربزرگش اینم بزور میخاست بره الان که راحتش میزارم میره هی میاد بهم سر میزنه.

میترسم .چون کنار مادرشوهر زندگی میکنم میترسم دخترم رفیق من نباشه یعنی اونو مادر خودش بدونه 

چون جوونه مادرشوهرم و خیلی دل مسته نگرانم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

محبت میکنم قاطع یعنی چی عزیزم؟من اصلا بچم به حرفام گوش نمیده دعواشم نمیکنم اوایل سخت میگرفتم میرفت خ ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم.  من از همون اول خیلی بهش سخت میگرفتم. یه حرفی رو یه بار میگفتم نه ،دیگه تموم بود.  اصلا از رایم برنمیگشتم به هیچ وجه.  حتی شوهرم بارها باهام بحث میکرد که چرا اینقد بهش سخت میگیری و اذیتش میکنی.  ولی تغییر نکردم.  درکنارش زیاد بهش محبت میکردم. بازی میکردم باهاش، اگه مثلا جایی اجازه نمیدادم بره ،بعدش خودم میبردمش بیرون و. .. ، هنوزم همونجوریم. وقتی میگم نه دیگه اصرار نمیکنه.  توام بعضی وقتا نزار بره اونطرف.  خیلی جدی بگو نه.  اگرم دیدی گریه و دادو بیداد کرد برو بغلش کن با آرامش باهاش رفتار کن.  بازی کن باهاش.  ببرش بیرون. خلاصه طوری. فتار کن که حس کنه پیش تو بمونه بیشتر بهش خوش میگذره تا پیش مادربزرگش. . 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
خدا برات حفظش کنه عزیزم.  من از همون اول خیلی بهش سخت میگرفتم. یه حرفی رو یه بار میگفتم نه ،دیگ ...

سعی خودمو بکنم شاید فرجی بشه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

سعی خودمو بکنم شاید فرجی بشه

موفق باشی عزیزدلم.  هیچی و هیچکس  برای بچه نمیتونه جای مهر مادر خودشو پر کنه 

موفق باشی عزیزدلم.  هیچی و هیچکس  برای بچه نمیتونه جای مهر مادر خودشو پر کنه

شاید بزرگ که بشه درک کنه