2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعای زبان بندمینویسم

شوهرم پیش خوانوادش مسخرم میکنه یعنی تاثیری رو این موضوع میزاره یا هرجی بگم میگه نه لطفا برای منم بنویس

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
تو خونه ما هم بود وقتی تازه عروس بودم ولی نمیدونستم باید بندازیم تو اب روون انداختم دور تا الان هم ز ...

بایدمینداختین توآب فاضلاب باعرض پوزش طلسم روبانجاسات بایدمخلوط میکردین بسته به نوع دعادارد

بله برای ضررزیان وگفته شده کل اعضای بدنازجمله زبان وعضلاتایشان تحتمحاصره هستنداگه بخوای دعامینویسم و ...

دعا گناهی نداره؟من فقط میخوام زود زود برم خونمون و شوهرم مسخره ام نکنه به حرفم گوش بده

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
بله برای ضررزیان وگفته شده کل اعضای بدنازجمله زبان وعضلاتایشان تحتمحاصره هستنداگه بخوای دعامینویسم و ...

اگه امکان داره بگو این عکسی که گذاشتم دعاش واسه چیه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

نمیشه فهمید که چه کسی این دعا رو  نوشته؟

تو همه امید منی ❤

دعاگناهی نداره چون باتوجه به آیات قرآنی نوشته میشه

مینویسی برام؟لطفا خواهش پلیییییز