2777
2789

یکمم از خوبیای دنیا بگیم شاید کائنات یه فکری بحال ما فلک زده کرد 😂 

چالش# : عاشقانه ترین حرفی که بهتون گفته شده چی بوده ؟؟

با شات هم باشه قبوله 😁

انواع چالشی که میخوام تا ۳۰ سالگی انجام بدم و سرم تو زندگی خودم باشه و سرگرمیام💃                  چالش۱: مو‌ . مدت چالش (۶ماه) . ریزش شدید           چالش۲: تناسب اندام (وزن= ۶۶/۳۰۰) وزن ایده آلال من(۵۵_۵۰) . مدت (۶ ماه )                                     چالش ۳: تمرین موسیقی : ( بیخیالش شد دیگه)          چالش۴ : پس انداز جدی (۱سال) موجودی : ۳m. موجودی هدف : ۵۰۰m.                                           چالش ۵: پوست . مدت ۳ماه .                                   چالش۶ : خوش اخلاق کردن شوهر بداخلاق 😞 مدت چالش (تا آخر عمر 😂😑)                         

بزا مرگ ما رو از هم جدا کنه 

شات ندارم چون چتا رو میحذفم🤪

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

حالم بد میشه از حرفای عاشقونه الکیش

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردت به جونم نگرانتم من فقط بگو ک خوبی ((:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

امروز که بعد دو روز اومدم سایت چالش بذارم همه چالش گذاشتن چه زیبا 😑

انواع چالشی که میخوام تا ۳۰ سالگی انجام بدم و سرم تو زندگی خودم باشه و سرگرمیام💃                  چالش۱: مو‌ . مدت چالش (۶ماه) . ریزش شدید           چالش۲: تناسب اندام (وزن= ۶۶/۳۰۰) وزن ایده آلال من(۵۵_۵۰) . مدت (۶ ماه )                                     چالش ۳: تمرین موسیقی : ( بیخیالش شد دیگه)          چالش۴ : پس انداز جدی (۱سال) موجودی : ۳m. موجودی هدف : ۵۰۰m.                                           چالش ۵: پوست . مدت ۳ماه .                                   چالش۶ : خوش اخلاق کردن شوهر بداخلاق 😞 مدت چالش (تا آخر عمر 😂😑)                         
بزا مرگ ما رو از هم جدا کنه  شات ندارم چون چتا رو میحذفم🤪

چه خوشکل 😍

قربون اون چشات بشم 

میدونی نفسم به نفسات بنده میدونی لحظه شماری میکنم کوچولومون بیاد بغلمون قربون مامانش بشم 😢😔💔خیلی دوست دارم بارانم 

توهمات یک سینگل 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عا بیا وسط 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
چه خوشکل 😍

اوهوم😅❤️

خودتم خوشگلی😘🤪

مخصوصا پروفت😂😍

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
حالم بد میشه از حرفای عاشقونه الکیش

اوه چه بد . امیدوارم واقعی رو تجربه کنی 

دردت به جونم نگرانتم من فقط بگو ک خوبی ((:

الهی چه بانمک😁

زندگیم بوعه خِر آو گلارته  یعنی زندگیم بشه نظره اون چشمای زیبات کوردی#  

به کدوم لهجه کورد شیکاک؟

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر