2777
2789
عنوان

خانم ها بیایید لطفا

310 بازدید | 28 پست

همه چیز از یک هفته پیش شروع شد. 

چند قطره خون دیدم توی لباس زیرم و فکر کردم می‌خوام پریود بشم. چون دلمم یذره یه جوری بود اما پریود نشدم و از هفته پیش تا حالا ترشحات قهوه ای رنگ دارم . قهوه ای تیره. دلیل چی می‌تونه باشه ؟ آخرین بار چهل روز پیش پریود شدم پریودها مم همیشه نامنظمه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بارداری

وای خاک ب سرم خدا نکنه 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
بی بی تست بذار شاید بارداری.  اگه بارداری خون مربوط به لانه گزینی جنین هست باید شیاف بذاری&nbs ...

وای چقدر استرس گرفتم. آخه من که هیچ حالت تهپعی چیزی ندارم. توی جلوگیری هم دقت کرد شوهرم. 

بی بی زدی

نه اصلا بهش فکرم نمیکنم،😭😭😭

وای خاک ب سرم خدا نکنه 

چرا؟بچه  که خوبه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
وای چقدر استرس گرفتم. آخه من که هیچ حالت تهپعی چیزی ندارم. توی جلوگیری هم دقت کرد شوهرم. 

خیلی ها حالت تهوع ندارن من خودم که باردار شدم اصلا تهوع نداشتم فقط مثل شما چند روزی لکه قهوه ای داشتم که شیاف گذاشتم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
چرا؟بچه  که خوبه

تازه ازدواج کردم.شرایطش رو ندارم نمی‌خوام اصلا فعلا تا چند سال. 

خیلی ها حالت تهوع ندارن من خودم که باردار شدم اصلا تهوع نداشتم فقط مثل شما چند روزی لکه قهوه ای داشت ...

واااایییی نههههههه

چرا نه بچه خوبه که

بالا تر گفتم عزیزم