2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21054 بازدید | 4726 پست
اوممممم فکر نمی کنم ناراحتم بودم خوشحال باش یادم نمیاد😂💔

تو از من ناراحت شدی می‌دونم 

ولی ازت معذرت میخوام🥺🥺🥺🥺🥺⁦❤️⁩💔

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از من ناراحت شدی می‌دونم  ولی ازت معذرت میخوام🥺🥺🥺🥺🥺⁦❤️⁩💔

نو نو نو 

روحیم حساسه یه اوچولو👌

الکی ادای سنگی هارو درمیارم😖

تقصیر شما نیست 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
همه ی مفسدین فی الارض که باعث شدم شادروان بشید حلال کنید البته زیر سر خودتون بود که تاپیک های استغف ...

😑😑😑😑😶😶😶😶🤣🤣😂😂😂 فریماه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اوممممم فکر نمی کنم ناراحتم بودم خوشحال باش یادم نمیاد😂💔

خدا رو شکر

جلبکه خودمی🥰🥰🥰😘😘😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😑😑😑😑😶😶😶😶🤣🤣😂😂😂 فریماه

چیهههههه خوووووو؟

یه مفسد فی الارض بود

تاپیک فلان می زد 

منم گفتم اطلاعاتت می ره فتا جیغ زد فرار کرد😂

بدبخت تا چندوقت منتظر فتا بوده🤪

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خدا رو شکر جلبکه خودمی🥰🥰🥰😘😘😍😍😍

جلبک خودتی وزغ برقی 

به_یاد_موهیتا# 🤕

چیهههههه خوووووو؟ یه مفسد فی الارض بود تاپیک فلان می زد  منم گفتم اطلاعاتت می ره فتا جیغ زد ...

وایییی ننه💔😂😂😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
تاییدش با من بود خدانکنه عع دور از جون🥺💗 نیکا یکم فک کن ببین با کی دعوا کرده بودم ؟

تایید مهم نی مهم ایده اولیس

حالا فعلا ک زندم 😕😕😕

منم یادم نمیاد 

البته یه اوا نامی رو یادمه 

ک حاضری نیستم ازش عذر بخوام🙄🙄