2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيشكى از من ناراحت نيست؟؟؟؟

من از نى نى يار٣ناراحتم

دوبارم خواستم رفع كدورت كنم ننشسته پا صحبتممممم

چيكار كنم الان😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
هوووووم تن تن كرم ريختى حالا اومدى حلاليت بگيرى؟ حلالت نميكنم😐✋🏽

جهندم.که.نمیکنی# منم.حلالت.نمیکنم#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چه دوست داری برات تدارک ببینم    

الهی مامان پرپرت دور سرت هلیکوپتری بگردع/

هروز بم ماستو نون میدع بخورم/

ی بار زرشک پلو نپختع برام/

نگا کن پدرت چقدرررر پیر و لاغر شدMens > Shirts & Polos > The Farringdon - Blakely Clothingع/

همین الان یهوووویی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
به به😻 فارهه😐گلى🌸 خوبم قوررررربونت🐸 تو خوبى؟

من اینهمه زر زدم نفهمیدی مبینام😐😂😂

خداروشکر جانا منم خوبم😍😍😘

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
@ژیناگلمن   ببین خانم نیکی جواب داد😌😜😂😂😂

@ژیناگلمن  

خوش ندارم تعهد منو تگ کنی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ریپ نکن تعلیقه    

واس چییی/

چیشددد؟/

باز چراااااااااااااااااا؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حالا احساساتتو کنترل کن ددی    

مادرت باز تنهام گزاشت/

عاه/

جهندم.که.نمیکنی# منم.حلالت.نمیکنم#  

تو كع بلد نيستى💩بخورى

💩ميخورى گا ميخورى😑

اينجورى حلاليت ميطلبى الدنگ؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
هيشكى از من ناراحت نيست؟؟؟؟ من از نى نى يار٣ناراحتم دوبارم خواستم رفع كدورت كنم ننشسته پا صحبتمممم ...

من ناراحتم

نگار تکثیرت میکنم حیف نشیاااا

عاه/

دالات مایاد/

😏

چاشادع/