2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21086 بازدید | 4726 پست
اوکی الان جواب خصوصی رو بده😛😛😂

نسل نسل شاخ پندار هاست فرزندم 

دلیل خاصی نداره 🥴🥴🥴

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بیا انگشتامو بوس کن بابا😒😒😂

چطوری تو دلی 😍

میبینم آسفالت میکنی😅😅

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسل نسل شاخ پندار هاست فرزندم  دلیل خاصی نداره 🥴🥴🥴

ولی خب چرا من عین اونا نیستم؟؟

اصلا به نظرت هستم؟😛😂

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
سلام داداش خوبين،ديشب تاپيك روتعطيل كردن،شماكجاييدالان؟

😂😂😂😂😂

وایییی 

دمت گرم 😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
ولی خب چرا من عین اونا نیستم؟؟ اصلا به نظرت هستم؟😛😂

اون موقع زمان من تازه شاخ بازی مد شده بود 

تو یه چندسالی از بقیه جلوتری 

سرشون به سنگ می خوره 

منم مثل تو بودم متاسفانه بخاطر همین با کسی نمی ساختم  

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
سلام داداش خوبين،ديشب تاپيك روتعطيل كردن،شماكجاييدالان؟

فدات داداش من جای خاصی نیسم هر جا گذرم بخوره میرم 😆 نی نی یار معمولا تاپیک جرات حقیقت شرکت کنیم آقایون میترکونه عجیبه زنده موندیم

آدم میشه مث شما رو از بنگاه بخره 😆 محمد عرفانم
عالی تو چطوری لاچکری😍😍 یسسس اعلاناتشونو گل بارون کردم😛😂

عالی توپ توپ 😍😍

دمت گرم 

بیا انگشتتو ببوسم 😝😝😝

راضی ام ازت ✌

سلام خوبيد،تاپيك تعطيل شد،آخرين پيامتون رونديدم جواب بدم🙈😂

قفل کرده بود 

مگه ترکید 🤔

اون موقع زمان من تازه شاخ بازی مد شده بود  تو یه چندسالی از بقیه جلوتری  سرشون به سنگ می ...

اها پس اعتراف میکنی معلوماتم به سنم نمیخوره

درک و شعورم بالاست😛😛😂

فریماه تو ذوقم نزنیا💔😂

یه روزی به الان شون میخندن

زهوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 
به چی میخندی 😂

به باحالی این بنده خدا 😐✌