2777
2789
عنوان

متفاوت😄😉💙🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 21054 بازدید | 4726 پست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باو من همون موقع هم که مشهور نشده بود همش بش میگفتم سلام عباس آقا😂 حکایت میذاشت هی😑

😂😂😂خاعککک نکبت ک بش میگن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ترنم آی ترنم هم شیطونی هم خانم😍😍😍

چن وقت پیش میدونی چی رفتم خوندم تو تایپک اعتصامی یادته یه شعر گفته بودی بر تمام بچه هاااا توش منو نوشته بودی ترنم آی ترنم اسکیرین گرفته بودم یهو دیدمش انقد خندیدم😢😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اره دیدم اول،،،اینجوری میزدی منو ترنم_ترنم# 😢😭

من از این کارا بلد نیستم بکنم گند میزنم اینجا زدم با یاده برفا اومده میگه مگه مردم  😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چن وقت پیش میدونی چی رفتم خوندم تو تایپک اعتصامی یادته یه شعر گفته بودی بر تمام بچه هاااا توش منو نو ...

تو تاپیکای نیکی هستش

حکایت های تاپیک اعتصامی

تعطیل🚫                                                                                 
من از این کارا بلد نیستم بکنم گند میزنم اینجا زدم با یاده برفا اومده میگه مگه مردم  😐😐😐😐

من که بودم کلی تگم نکردی

یادم باشه امروز با خودم نبرمت روضه تاپیک همسایه

تعطیل🚫                                                                                 
میگم این پروف چیه الان ما مگس و پشه ایم داری پیف پاف میزنی؟    

پیف پاف چیه مهری😐😐😐😐 منور زدم😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊