2777
2789

اسی هر چی اوردن دیگه تموم.ی چیز بگم بخندی من هر چی واسم اوردن بعد ی مدت فروختم😂😂😂الانم نمیدونم فازم چی بود.ی انگشتر بود بردم عوض کردم گوشواره.ی روسری بود تو دیوار فروختمش رفتم ی شال خریدم.ی اسپری و ادکلن بود فروختم خودم رفتم یکی دیگه خریدم.چادر و قرآن و جعبه کادویی هم بود تو کمدمه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑 واقعا که چرا بعضی ها اینطورین خوب دختر بدبخت آرزو داره غصه نخور عزیزم انشالله خوشبخت باشی  

مرسی عزیزم الان خداروشکر خوشبختم ولی هیچی نیوردن بعد جالب اینجاس خودشونم همش میگفتن رسممون نیست نیوردیم بعد واسه عروسای بعد از من بردن😬

خدایا مرسی        

واسه من بله برون فقط شیرینی اوردن .جلسه بعدش که نامزدیمون بود چادر .شال . انگشتر . گل و شیرینی اوردن . فکر کنم سر من کلاه رفته نه تو😕نمیدونم چرا حس کردم پز دادی وگرنه هرکسی میدونه که سرویس طلا رو موقع عقد یا عروسی میخرن

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

برای بله برون

یه انگشتر ترکیبی طلازرد و سفید خیلیی ناز

چادر نماز و سبد گل و خنچه شیرینی و پارچه ی خیلی خوشگل و گرون قیمت.‌چند شاخه گل رز مصنوعی که بین چادر و...بود .قران.  یه شال سفید. همین

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اسی هر چی اوردن دیگه تموم.ی چیز بگم بخندی من هر چی واسم اوردن بعد ی مدت فروختم😂😂😂الانم نمیدونم فا ...

چادر عروس منم نو و بی استفاده مونده. خیلییی هم‌نازه. خوبه بفروشمش

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀