2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 80 پست
من سیزده سالمه یعنی تا اون موقع تشخیص میدن

عزیزم نگران نباش منم همسن سالای تو بودم فکر میکردم پرده الکیه و پرده بکارت ندارم! 

نگران نباش داری! 

غصه نخور

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من چرا همش این مد لی تاپیکات انقد حساس نشو بهش

آخه ب نظرم از بین رفتع خیلی میترسم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
اره عزیزم نگران نباش 

واقعا راس میگین؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
من اومدم چندین بار با سرنگ آب و جوش شیرین تزریق کردم ب نظرتون از بین رفته؟

اجی بخدا تو مارو گیج کردی با این پردت 

خب دختر خوب هر کسی هر چیزی میگه تو اون کارو میکنی بعد میای بار راهکار میخوای ؟؟؟برو دکتر برو پزشک قانونی ما که هیچ کدوم از اینا نیستیم بخایم بهت کمک کنیم 

به جای این کارا بهتره بری به مامانت بگی نه که هرروز ۱۰ تا تامیک بزنی در این رابطه 

من سیزده سالمه یعنی تا اون موقع تشخیص میدن

استرس نداشته باش اگ جسمی داخلش فرو نرفته باشه و خون نیومده باشه هیچ کاری نشده

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
برا از بین رفتن عفونت؟  ن اینجوری از بین نمیره

سرنگو تا ته کردم اخه تورو قرآن کمکم کنید بقیه فک میکردن پسرم بهم کمک نکردن بخدا خواب ندارم کمکم کنین

سرنگو تا ته کردم اخه تورو قرآن کمکم کنید بقیه فک میکردن پسرم بهم کمک نکردن بخدا خواب ندارم کمکم کنین

درد نداشتی؟ خون اومد؟ بدون مانع وارد شد؟ 

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
ن نترس ب اسونی از بین نمیره خون ریزی داره معمولاا با درد 

خونریزیو نمیدونم ولی درد نداشتم