2777
2789
عنوان

یک سال بیشتره که با شوعرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه مدت اون اروم شد. اما من اصلا توان تحملش رو نداشتم. تا شش ماهگی پسرم که دعوای بدی افتادیم. حتی پدرشوهرم رو زدم. و مادرشوهرم رو هم شستم و پهنش کردم. اما خانواده خودم هیچ چیزی نمیدونن. مادرشوهر و پدرشوهرم از اون روز خودشون رو جمع کردن. 

من و همسرم هم دعوا و داد و گذاشتیم کنار. دیگه شدیم مثل دو تا همخونه با یکسزی وظایف متقابل مثل اشپزی و خرید و ...

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چه شرایط سختی😔😔درست تو زمان های مهم و حساس که زن بیشتر از هر زمانی به حمایت و توجه همسر احتیاج داره شمارو به بدترین شکل ممکن تنها گذاشته و اذیتتون کرده☹😰

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
مگه مادر شوهرت دکترت بوده و کل ۹ماه رو زیر نظرمادرشوهرت بودی؟؟؟؟

ایش ی عده اینجورین دیگه حالاشوهرمنم خودش میترسه بچه چیریش شه حتی بغلمم نمیکنه خیلی حس بدیه اصلنم نمیفهمع نیازای روخی منو

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
پدر منم فوت کرد خانواده همسرم خیلی اذیتم کردم زخم زبون زدند جشن گرفتن عروسی رفتن یادم نیفته عذاب میک ...

یعنی تو روت گفتن خداروشکز که پدرت رفت ؟؟خدا همچین آدمایی رو به روز سیاه بشونه

بیشعوری رو به حد اعلا رسونده 

همه بدیهاش یه طرف ، درک نکردن شما برای فوت پدرتون و اینکه نزاشته مراسم پدرتون شرکت کنید یه طرف💔 

چرا با همچین آدمی موندی؟؟! 

من خودم پدرم فوت شده ، میدونم چی کشیدی من بودم با ده تا بچه حتما جدا میشدم به ولله اگه از سره معده بهت پیشنهاد طلاق داده باشم🤷

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

حالا پسرم ۱۴ ماهش شده. ماها خیلی ارومتر شدیم. دیکه کمتر بهم میپریم. منم نرم شدم بهش. ولی هنوز سختمه. ازش خجالت میکشم. وقتی میاد سمتم پسش میزنم. 

نمیدونم چی کار کنم. از طرفی نمیخوام جدا شم. از اون ور هم بهر حال رابطه باید باشه برای یک خانواده معمولی. نمیدون چطور میتونم مثل قبل بشم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

من یه راهکار میخوام که حالا که دلخوری کمتر شده بتونم برگردم سر زندگیم. خودم نتونستم. البته بیشتر الان خجالت میکشم. سختمه

حالا پسرم ۱۴ ماهش شده. ماها خیلی ارومتر شدیم. دیکه کمتر بهم میپریم. منم نرم شدم بهش. ولی هنوز سختمه. ...

خیلی سخته مث قبل باشی ولی همین پس زدنت بنظرم خوبه حساب کارمیاددستش.ولی حواستم بش باشه فردانره خیانت کنه بگه کمبودداشتم.والاانقدپروان این مردا

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792