2777
2789

دعوا کردیم اومد روم چنتا کشیده خابوند منم شلوارشو دراوردم 

خیلی عصبی بودیم ولی صحنه خنده داری بود😑😑

بعد اینکه میره

کارت ملیش ک از شلوارش افتاده بودو با عصبانیت برش میدارم با قیچی پارش میکنم از پنجره میندازم تو پارکینگ 

الا دنبالش میگرده بچها کارت ملیش ازون قدیمیا بود 😑😑😑از شانس بدم اشتی کردیم رفت برام کوبیده خرید خونرو تمیز کرد(چون حاملم از صب هیچی نخورده بودم )مهذرت خواهی کرد گفت بعد اینک رفتم عذاب وجدان گرفتم ببخش الانم داره پسته میزاره دهنم یه لحظه گفت کارت ملی منو ندیدی گفتم نه😧😧😧😧😧

)دعوامون سر این بود ک بهم پول داد منم پاره کردم انداختم روش🤒🤒🤒 میگف با ۲۰۰ تومن برو وسایل عید بخر (مانتو شلوار شال تونیگ تی شرت کفش حالا یکم خدتو پرت کش سرو وسایل ارایش) از وقتی عروسی کردیم بهم پول نمیداد پس انداز کنم منم خیلی وقت بود ریخته بودم تو خودم یدفع خشمم سراریز شد🤒🤒🤒

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤐🤐🤐

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

چرا عاقل کند کاری که ای وای 😐

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

روی زن حامله دست بلند کرد؟؟؟باید بجای کارت ملیش خودشو قیچی میکردی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

امان از هورمونای حاملگی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.