به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان جنوبی، هفتم آبان ماه 96 بود که خبر از درگیری اشرار مسلح در کویر خوسف با غیورمردان نیروی انتظامی شهرستان خوسف اطلاع داده شد.
در این درگیری شهید محمد کلاته نایبی بر اثر اصابت گلوله اشرار به فیض شهادت نائل آمد و دو نفر دیگر از ماموران انتظامی شهرستان خوسف در درگیری با اشرار مجروح شدند.
شهید کلاته نایبی یکی از شهدای مدافع وطن کشور متولد مهرماه سال 63 در بیرجند بود که دارای یک فرزند چهار ساله به نام «امیر حسین» نیز بوده و همواره عاشقانه و مخلصانه در راه خدمت به نظام اسلامی تلاش میکرد.
امسال نیز کنگره 2 هزار شهید استان برای گرامیداشت یاد و خاطره شهید کلاته نایبی و 2 هزار شهید دیگر استان آذرماه امسال در بیرجند برگزار میشود.
تمام زندگی «محمد» خاطره بود
زهرا کلاته نایبی، خواهر شهید در گفتوگو با خبرگزاری رسا گفت: تمام زندگی «محمد» خاطره بود و شوخطبع و دوست داشتنی بود و همیشه با کودکان شوخی میکرد.
وی بیان کرد: شهید در تمام کارهایش الگو بود و همیشه تلاش میکرد تا در کارهایش نمونه باشد؛ همیشه وجودش را حس میکنم و فکر میکنم که در کنار ما ایستاده است.
خواهر شهید نایبی افزود: «محمد» فرزندش را به یادگار گذاشته و امیرحسین فرزند سه ساله «محمد» را هرگاه میبینم انگار که خودش را دیدم.
وی با بیان اینکه میخواهم «محمد» در آن دنیا هم شفاعت ما را بکند، تصریح کرد: غم از دست دادن برادرم مصیبت بزرگی بود و امروز بیش از پیش دلتنگ «محمد» هستم.