2777
2789

دو تا دختر خوشگل جلوی مغازم تصادف کردن

افسر اومد کروکی کشید

نفهمیدم چی شد ، مغازه من مقصر شد جواز کسبم رو باطل کردن😐😂

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای فقط جوک هایی که دیشب جناب خان میگفت خیلی با حال بود 

دو تا  فلش میرن رستوران شیش گیگ سفارش میدن 😂😂😂

یه اسکیمو به جایی زنگ میزنه اشتباهی بوده میگه ببخشید سورتمه تفاهم شده 😁😁

‏مهمون داشتیم حواسم نبود انگشتمو کردم تو دماغم بابام زد پس کله‌م گفت آخر تو آدم نشدی یکم از داداش ک ...

😂😂😂😂😂لهنتی مردم از خنده

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

بچه هاى الان که شیطونى میکنن و از دیوار راست بالا میرن بهشون میگن:

بیش فعال 😍

اونوقت ماکه بچه بودیم اینکارارو میکردیم بهمون میگفتن:

تخم سگ !! 😳😐

والا....ادبیات خیلى تغییر كرده!! 😂😂

یه دوست پسر داشتم باهاش رفتم میرون خیلی ریزه میزه بودم اونم خیلی درشت بود کباب گرفته بودیم تو پارک بخوریم رو نیمکت نشسته بودیم من گوجه دوست نداشتم تو کباب گوجمو ور داشتم بدون اینکه سرمو بیارم بالا با دست راست پرتش کردم سمت چپم بد شروع کردم غذا خوردن دیدم دوست پسرم عکس العملی نشون نمیده برگشتم دیدم گوجرو کوبیدم تو شونش😑😑😑😂😂😂😂بیچاره پیرهن سفیدم تنش بود دیگه خودت تا  تهش برو😂

‏تو خیابون یکی ازم پرسید بیمارستان کجاست؟

گفتم جایی هست که بیمارا توش بستری میشن.

جدی مردم این چیزای ساده رو هم نمیدونن 😂😂

1.یه سوسکه میره جلو اینه میگه اه سوسک 

2.چند تا توله سگ میخواستن تولد باباشون بگیرن رو کیک مینویسن پدر سگ تولدت مبارک

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
1.یه سوسکه میره جلو اینه میگه اه سوسک  2.چند تا توله سگ میخواستن تولد باباشون بگیرن رو کیک مین ...

این باحاله 😂😁😁😁😊😆

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
این باحاله 😂😁😁😁😊😆

مرسی 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

داداشم هی تو خونه تکونی میپیچونددیروز  مامانم غر میزد سرش که بابا بیا یه کمک کن خلاصه با کلی ادعا که نصف کارای خونرو من کردم بدید بدید به من شیشه رو من پاک کن اخه شیشه پاک کردنم شد کار کاره اساسی به من بدید هی غر زد هی غر زد ماهم داشتیم نگاش میکردیم یدفعه پرت شد تو حیاط😂😂😂😂😂😂😂😂مااز خنده نمیتونستیم بریم ببینیم چی شده😂