2777
2789
عنوان

تاخیرپریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست
نه توروخداااا نگو..من توعقدم.مجردبودم دکتربهم کفت امادگی براتنبلی تخمدان داری..ولی الان نمیدونم چراا ...

خوب عزیزم میگم که کیستت انقد بزرگه که اینهمه تاخیر افتاده به احتمال زیادم تنبلی داری فقط لطفا اینهمه ریلکس نباش بفکر خودت باش برو دنبال خودت برو دکتر سونو گرافی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ولی بارداری منم اعلائم شمارو داشتم ولی من عروسی کردم 

جدی میگین😭😭😭من اگه عروسی کرده بودم برام مهم نبودحتی یه روزبعدعروسیم باردارمیشدم دوست داشتم.ولی الان تواین موقعیت اصلابرام قابل هضم نیس.بعداینکه من کاری نکردم بخوام باردارباشم ولی بازم میگم شایدحواسم نبوده

من ۸ روز پیش بیبی چک زدم منفی بود🙁😣 ولی خودم علائم دارم حس میکنم باردارم

منم بی بی چک زدم اولین بار منفی بود بعدش دردام شروع شد فرستادنم سونو بعد یک هفته دیدم حامله ام بعد اومدم بی بی چک زدم مثبت شد

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
جدی میگین😭😭😭من اگه عروسی کرده بودم برام مهم نبودحتی یه روزبعدعروسیم باردارمیشدم دوست داشتم.ولی ال ...

اگر کاری نکردی پس نیستی ولی با پیش آبم میشه باردار شد منم عقب انداختم بی بی چکمم منفی شد بعدش فهمیدم حامله ام

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

منم ۱۷ باید میشدم .همش خودمو چک میکنم می بینم خبری نیس..بدم میاد همش منتظر باشم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خوب عزیزم میگم که کیستت انقد بزرگه که اینهمه تاخیر افتاده به احتمال زیادم تنبلی داری فقط لطفا اینهمه ...

ازاسترس اینکه بگه بارداری میترسم نمیرم..😭..پس چرادردسینه رودوهفته هست دارم..من معمولا قبل پریودی دردسینه داشتم اونم حداکثرتا۱۰روزبعدش پریودمیشدم

منم بی بی چک زدم اولین بار منفی بود بعدش دردام شروع شد فرستادنم سونو بعد یک هفته دیدم حامله ام بعد ا ...

مبارک باشه عزیزم انشاالله سالم و سلامت نینی رو بغل بگیری🌻

چند روز بعد تاخیر بیبی چکت منفی شد؟

مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
اگر کاری نکردی پس نیستی ولی با پیش آبم میشه باردار شد منم عقب انداختم بی بی چکمم منفی شد بعدش فهمیدم ...

من حتی مراقب پیش آبم بودم که نریزه مگراینکه حواسم نبوده باشه ریخته باشه روم..بعداینکه بدون رابطه کامل باپیشابم میشه بارداربوذ؟؟

اها.پس ان شاءالله باردارین.من توعقدم نمیدونم چه خاکی بریزم توسرم

استرس نداشته باش برو آزمایش بده خیال خودتو راحت کن اگه باردار نیستی برو پیش دکتر تا برات امپول بنویسه پریود شی.

مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!