2777
2789
عنوان

شام چی بپزم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردای بد غذا آدم دق میدن

اره برا من خیلی بدغذاست

لوبیا پلو اینا استانبولی و... نمیخوره

پیاز تو غذا معلوم بشه قیامته 

خورشت قیمه قورمه فسنجون کلا نمیخوره

سوسیس کالباس اینا اصلا 

ماکارونی نمیخوره 

کلا هر غذایی یه مدت میخوره از چشمش میافته دیگه نمیخوره یه مدت انقدر گوشت قرمز خورد الان دیگه بدش اومده

کتلت درست کن 

اوه کتلت یادم رفت بگم بدش میاد

اون هفته درست کردم اومد همه رو ریخت تو سینک  ظرفشویی برا خودش املت درست کرد چقدرم با من دعوا کرد که من گوشت بدم میاد کتلت گذاشتی 🤣

اره برا من خیلی بدغذاست لوبیا پلو اینا استانبولی و... نمیخوره پیاز تو غذا معلوم بشه قیامته  ...

کشک بادمجون موادشو داری؟ روش خودمو یاد بدم عاشقش میشین 😁

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اوه کتلت یادم رفت بگم بدش میاد اون هفته درست کردم اومد همه رو ریخت تو سینک  ظرفشویی برا خودش ا ...

وای برعکس خونه ماسره کتلت دعواس همیشه مخصوصاکه ازتو یخچال سرد سرد برمیداری میخوری😋نریزتو سینک بده به من

منم مونده بودم چی بپزم تاپیک هم زدم...الان پسرم گف زنگ بزن بابا همبرگر بخره😋😋😋

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
وای برعکس خونه ماسره کتلت دعواس همیشه مخصوصاکه ازتو یخچال سرد سرد برمیداری میخوری😋نریزتو سینک بده ب ...

من که خیلی دوست دارم کتلتهای منم عالی میشن 

خوبه یه ظرف ورداشته بودم قبلا تو یخچال بود خودم خوردم🤣 تو سینکیا رو هم دادم گربه ها خوردن