دوستان من متاهلم و شاغلم ساعت کاریم خیلی زیاده خسته شدم دلم می خواد سر کار نرم ولی به پولش نیاز داریم دوست دارم تو خونه باشم و به خونه زندگیم برسم کاری تو خونه سراغ ندارید که درآمدشم خوب باشه؟
نه گلم من چون انلاین کارمیکنم مثلا تبلیغ میزارم توی تلگرام و واتساپ و دیوار شیپور هرجایی که دوست داشته باشم تبلیغات میزارم بعد کسی که دنبال شغله میاد پی وی و کارو براش توضیح میدم و اگر اوکی بود میاد ثبت نام میکنه و شروع به کار میکنه
اسیجون هستم.نمیدونم کی برامگزارش زد ولی کلی فوشش دادم.چون واقعا بی دلیل بود.کاربریم سال ۹۶ بود.
نه عزیزم...خدمات داره...با فروش خدمات ۳۰ درصد از مبلغ رو درجا به عنوان پورسانت میگیرم...مثلا ۱ میلیو ...
اکی یعنی قیمت فیلم یک میلیونه!!خودت باید کارکنی و بفروشی یا باید جذب کنی ادمارو برای خرید
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
نه گلم من چون انلاین کارمیکنم مثلا تبلیغ میزارم توی تلگرام و واتساپ و دیوار شیپور هرجایی که دوست داش ...
اکی این همون تبلیغاته با محتوای تجاری اکی موفق باشید کاردیگه ای دارن؟
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant