خواهش میکنم گلم یخ شنیدم نباید بذاری چون بافت طبیعی پوست صورتو ب مرور ازبین میبره
تو نت زدم میگن بهترینه برااینکه صورتت جوش نزنه البته من سیب زمینیو رنده کردم یخش کردم باز میزارم برا صورتم دکتری ک برالیزر دارم میرم پیشش گف عالیه
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
تو نت زدم میگن بهترینه برااینکه صورتت جوش نزنه البته من سیب زمینیو رنده کردم یخش کردم باز میزارم برا ...
نمیدونم عزیزم ولی میگن اب سرد خوبه یخ زیاد خوب نیس بازم هرجور صلاحه😘
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
کامپوزیت کن اگه بقیه دندونات مرتبه ارتودنسی هم زمان میبره هم هزینش بیشتره
اره مرتبه ن ولی فاصله س بینشون فقد دوتا دندون بالایی قیمت کامپوزیت رو نمیدونی دوتا دندون چقد هزینه میبره؟!
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نمیدونم عزیزم ولی میگن اب سرد خوبه یخ زیاد خوب نیس بازم هرجور صلاحه😘
مرسی گلی 💝🌻
بستگی داره کجا بری اما من دوستم چند وقت پیش کامپوزیت کرد البته تخفیف خورده بود😑 واحدی ۵۰۰ ارتود ...
۵۰۰ک خوبه من فکردم از س تومن ب بالاس براهمین میترسم. مرسی گلی بابت توضیحت شمااهل کجایی
من تهرانم نه نگران نباش دیگه نهایتش بشه دو تومن هزینت
اهان مرسی💝💝💝