2777
2789
عنوان

خدایا امسال زودبگذره تموم بشه بره😥لعنت به عید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 137 پست
انگار عقده های تو بیشتره ها تا حالا به درون خودت رجوع کردی اگه نه توصیه اکید دارم بهت حتما یه خلوتی ...

باشه ببند🖕

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
والا شماها خیلی دل نازکین من چیز خاصی نگفتم منتها در کشورهای اروپایی چندین سال قبل بچه اوردن میسنجن ...

تو بشو کار به کار کسیم نداشته باش چون نشون از عقده ای بودن میدع

الان وضع همه همینه و ایشون بچه داره نگف اللن میخام بیارم که تو این حرفا رو میگی

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداییش خیلی گرونیه و ما ادم ها باز داریم سخت ترش میکنیم برای هم نوع هامون ،فک کردیم زندگی همین دو سه روزه عمره که تو دنیا میکنیم،مثلا صاحب خونه ها که خدا تومن میزارن رو اجاره هاشون،درو دیوارای خونه هاشونو میپرستن،صاحب خونه ما انقدر ندید بدیدن همشون که نگو ،به همه چی گیر میده،خودشو بچه هاش حتی میشینن مثلا دیوارای حیاطو بررسی میکنن ببینن جاییش خطو خش نداره،خدا نمیدونم به کیا مال میده ،کاش یذره مردممون وجدان داشتن کاش

من مثل تو عقب افتاده نیستم جین جین بچه بیارم😂

دل شکستن هنر نیست زمین به طرز وحشتناکی گرده قرار نیست جین جین بچه بیاری تا بفهمی بی پولی چیه ولی خدا تقاص این دل شکستنتو یه جور دیگه صاف میکنه

.هوا خواه توام جانا و میدانم که میدانی‌...👨‍👩‍👧
همینجوری هی سر خودتونو شیره بمالید خیلیا تو خوشی و رفاه بزرگ شدند الان خوشبختن

اتفاقا من هیچوقت سر خودم شیره نمالیدم 

فقط اندازه ی تار موهای شما مراجع داشتم که کودکی تو پر قو بودن والان... 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
حرفشون خیلی خیلی اشتباه بود  درضمن بچه اگر تو راحتی و ارامش کامل باشه و طعم سختیو نچشه قطعا در ...

وا این حرف ازکجاتون دراوردین پس یه کسی دکتره درآمدهای داره بچه شوبهترین مدارس بهترین آموزش وبهترین گشت گذارم بره بچه اش درفلان زمینه تخصص میگیره به جای نرسیده

حکایت گربه دستش به گوشت نمی رسه هست

دیگه الکی جوندید

اره عزیزم قسط خانه واجاره مغازه و قسط لوازم کار همسرم

بازهنوز پولش زیاده میشه ردتونوردکنیدما با2200کلا توهمه چی کم میاریم😥

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
رفاهِ بیشتر آرامشِ روانِ بیشتر.هر چقدر مرفه تر زندگی بهتر👌 بچه تو راحتی و ارامش کامل باشه خیلی بهت ...

من با استناد به تجربه و 11سال سابقه ی کار صحبت کردم عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
شما ازدواج‌کن انشالله اگه وضعتون خوب نبود بچه نیار.

من ازدواج کردم منتها هنوز تصمیم برای بچه دار شدن نگرفتیم😘

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
وقتی داشتین بچه میکاشتین فکر اینجاهاشو نکرده بودی؟

قضاوت درست نیس ما ایرانیا یاد نگرفتیم طعنه نزنیم نمک به زخم و درد کسی نپاشیم....خوبه یکم ادم متعادل و با محبت رفتار کنه اگه نمبتونه حداقل نظر نده و دل نشکنه